miercuri, 15 iunie 2022

SUNĂ TRÂMBIȚA ÎNGERULUI! CERUL ÎȘI ADUNĂ TOȚI COPIII - Carbonia, 11.06.2022 (locuțiunea de la ora 16:20)

 Dumnezeu Tatăl Atotputernic, Iahve, vine în acest loc pentru a anunța noul timp. Calculaţi de astăzi timpul, totul se va sfârși pentru a-L întâlni pe Isus în Crucea glorioasă.

Cerul poruncește convertirea acestei Omeniri, ... este timpul să vă convertiţi urgent, copiii Mei, catastrofele vor veni una după alta și vor fi dureroase, iar cei care nu se vor reuni cu Creatorul lor Dumnezeu nu vor avea niciun ajutor din partea Cerului.

SUNĂ TRÂMBIȚA ÎNGERULUI! ESTE ULTIMUL APEL!

ESTE ADUNAREA, COPIII MEI, ... CERUL ÎȘI ADUNĂ TOȚI COPIII.

Timpul nou îi va proteja pe copiii lui Dumnezeu pe Pământul Nou, unde totul va abunda în roade suculente și izvoare de apă vie. Noului Meu popor nu-i va lipsi nimic, ... ei se vor bucura de Dumnezeu pentru totdeauna.

Iubiți copii, O, VOI CARE ÎNCĂ MAI VREȚI SĂ STRĂBATEȚI DRUMURILE ACESTEI LUMI ȘI SĂ VĂ AGĂȚAȚI DE PĂMÂNT ÎN CĂUTARE DE LUCRURI NOI, DE LUCRURI CARE SĂ VĂ OFERE BUCURIE ȘI SATISFACȚIE, ... Cu adevărat vă spun că totul este fals, ... că este o iluzie! Dacă nu vă schimbați modul de viață, veți fi prinși aici, unde va fi iadul! Vei fi învăluiţi în flăcări!

Dumnezeul cel Milostiv strigă milă! Aveți milă de voi înșivă și de frații voștri.

UNIŢI-VĂ cu cerul, ... RENUNŢAŢI LA SATANA, ... cautaţi iubirea lui Dumnezeu, nu iubirea lucrurilor lumeşti și satisfacerea cărnii.

Sfânta Fecioară își așteaptă copiii pe acest deal!

În curând, copiii ei iubiți vor primi daruri cerești, ... încetul cu încetul vor fi transformați și vor fi lumină în Lumină, Dumnezeu îi va învălui în propria Sa Lumină și îi va binecuvânta veșnic.

Iubiți copii, este o bucurie pentru Cer să vă vadă aici, ... mereu prezenți! Iubiți-vă unii pe alții, ajutați-vă unii pe alții.

ACUM AVEȚI GRIJĂ SĂ VĂ DEDICAȚI VIAȚA RUGĂCIUNII, ... ÎN ORICE MOMENT PUTEȚI FI CHEMAȚI ÎN ALT LOC, ... REFUGIILE LUI DUMNEZEU SUNT MULTE ÎN ACEASTĂ LUME!

COPIII LUI DUMNEZEU VOR MERGE ÎN LUME SĂ EVANGHELIZEZE, ... SĂ PROCLAME CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ȘI SĂ CONVERTEASCĂ NAȚIUNILE.

HAIDEȚI, COPIII MEI, VI SE VA PĂREA CIUDAT, VI SE VA PĂREA CĂ TOTUL ESTE UN URCUȘ, DAR ÎN REALITATE VĂ SPUN CĂ DE LA O CLIPĂ LA ALTA ACEA UȘĂ SE POATE DESCHIDE PENTRU VOI ÎNTR-O LUME NOUĂ, ... O NOUĂ DIMENSIUNE, ... O NOUĂ SITUAȚIE ÎNTR-O BUCURIE IMENSĂ, UN TĂRÂM UNDE NU VA MAI TREBUI SĂ TRANSPIRAȚI SÂNGE NICIODATĂ.

Mergeți înainte, Eu sunt cu voi, Cerul este deja pe Pământ, în curând bătălia va fi crâncenă, am ajuns în faza finală.

           PREASFÂNTA MARIA SE VA MANIFESTA ÎN CURÂND ÎN CASELE VOASTRE.

Vă iubesc, copiii mei, vă binecuvântez și vă păstrez în Mine, mergeți mai departe, nu veți duce lipsă de putere pentru că darurile Duhului Sfânt vor veni în curând peste fiecare dintre voi.

Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Amin. Amin.

Lăudat să fie Iisus Hristos!

Lăudate să fie Inimile sfinte ale lui Isus și ale Mariei. Acum și întotdeauna. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7510682672307137&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu