marți, 28 iunie 2022

AVARIȚIA ESTE CANCERUL VIEȚII – Carbonia, 23.06.2022, ora 17:30 p.m.

Îmi voi boteza copiii în Duhul Sfânt și în foc, îi voi îmbrăca cu sfințenie și iubire, ... vor fi numiți copii ai Celui Preaînalt și vor avea viață veșnică în Cel care este Dumnezeul cel veșnic, le voi arăta Cunoașterea în Mine, ... Înțelepciunea în Mine!

Copiii Mei, voi care lucrați pentru Împărăția lui Dumnezeu pe pământ, adevăr vă spun: sunteți pe cale să intrați în viața nouă, sunteți pe cale să aveți viață în Cel care este Viața.

În scurt timp mulți vor fi dezorientați, ... când se va auzi din Ceruri vocea puternică a Iubirii Eterne, atunci toți demonii vor fi paralizați și Satana cu ei, niciuna dintre aceste ființe nu va putea reacționa pentru că Eu sunt Cel care sunt!

PLANETELE SE VOR MIȘCA ACUM, CICLURILE VIEȚII SE VOR SCHIMBA, PUTERILE CERURILOR VOR TRIUMFA, ... TOTUL ESTE DEJA IMINENT. În adevăr, să știți că Eu, Dumnezeul iubirii veșnice, voi transfigura toate lucrurile în Mine, totul va străluci din Mine pentru că Eu voi absorbi toate lucrurile în Mine.

DRAGI ŞI IUBIŢI FII PREOŢI, o, voi care împreună cu Maria veți fi părtași la triumful Inimii sale Imaculate, veți bea paharul amar al trădării voastre.

Trădarea lui Iuda a fost reînnoită prin păstorii Mei de astăzi! ...ei nu au discernământ, s-au îmbătat cu lucrurile lumii, s-au lăsat folosiți de Satana, ...mulți în conștiință vie M-au jignit, alții în slăbiciunea lor au consimțit, ...păcat, copiii Mei, păcat! Dar ce Doctrină ați practicat? V-ați amăgit că ați putea scăpa cu bine, în schimb ați căzut în mizeria Satanei.

L-aţi renegat pe Dumnezeul vostru al iubirii pentru o bucată de argint, pentru o bucurie trecătoare pe pământ! Sărmanii Mei copii, ... ce sfârșit vă așteaptă!

Profețiile date de Cer s-au împlinit, ...încă puțin, ...și pentru voi va fi plâns și scrâșnit din dinți pentru totdeauna.

ÎI CHEM PE PREOȚII MEI, PE CEI CARE ÎMI SUNT CREDINCIOȘI, SĂ SE ALĂTURE MICII TURME, ACEA MICĂ RĂMĂȘIȚĂ CARE LUPTĂ CU DORINŢĂ FERMĂ PENTRU A-L ONORA PE DUMNEZEU, DUMNEZEUL CEL VIU!

Ieșiți la luptă, o, "UNŞI" ai Domnului, ridicați-vă capetele, nu vă temeți să jigniți omenirea, ci lăsați frica lui Dumnezeu să fie în voi. Totul este împlinit, groaza este aproape, tot ceea ce nu aparține lui Dumnezeu se va  pierde în iadul care va veni pe Pământ.

Iar voi, care v-ați păzit comorile de teama de a nu le pierde, adevăr vă spun că ele vor fi praf, veți pierde toate bunurile voastre pentru că nu L-ați onorat pe Dumnezeu și pe frații voștri: ... avariția este cancerul vieții. Adio!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7557696777605726&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu