vineri, 17 iunie 2022

Vor fi făcute proclamații pentru această Nouă Ordine Mondială, 7 iunie 2022, Anna Shelley

Un mesaj de la Domnul

Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Pentru că a venit timpul, o mare zguduire se va abate asupra celor răi, chiar și asupra celor care umblă orbiţi în lumină, toți cei care au fost condiționați împrealabil și s-au conformat să locuiască în împărăția întunecată a satanei. Avertismentele Mele sunt ignorate și respinse. Ascultați și auziți chemarea Mea asupra inimii voastre.

Aveți încredere în Mine, rămâneți în dragostea Mea și refugiați-vă în Inima Mea Sfântă.

Timpul este aproape, încredeți-vă în Mine, nu vă încredeți în căile acestei lumi care trece în întuneric, fără să vadă niciodată adevărata lumină a iubirii Mele pentru că a respins adevărul Meu și crede în doctrinele demonilor.

Iubiții Mei, acum este timpul să vă agățați de Mine, singura voastră salvare. Eu doresc ca nimeni să nu piară. Eu vă iubesc. Nu v-am abandonat. Așa vorbește Domnul.

Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Fie ca binecuvântările care izvorăsc din Inima Sfântă a Domnului și Mântuitorului nostru, Isus Cristos să rămână asupra fiecăruia dintre voi, în timp ce pășiți în lumina Iubirii lui Dumnezeu.

Poporul lui Dumnezeu, este foarte urgent să vă întoarceți la rugăciune, pregătindu-vă inimile pentru o întâlnire cu Domnul și Mântuitorul nostru care va urma în curând, în urma calamităților Marii Strâmtorări. Un început al durerilor pe care cei patru călăreți ai Apocalipsei l-au adus, va face să sufere omenirea.

SE VOR FACE PROCLAMAȚII PENTRU ACEASTĂ NOUĂ ORDINE MONDIALĂ, în timp ce Anticristul va intra în locul sfânt. Omenirea va fi subjugată de inoculări care au fost amestecate cu prezența malefică a celui căzut. Pe măsură ce toate asemănările de normalitate se vor estompa, semnul fiarei va ieși la iveală sub pretexte false, un semn pentru a cumpăra și a vinde, un semn care va veni sub aparența comodității.

ESTE FOARTE URGENT SĂ VĂ PREGĂTIȚI PROVIZIILE, încrezându-vă în Domnul și Mântuitorul nostru pentru nevoile voastre.

Un spirit de frică și panică se va abate asupra omenirii făcând-o să se încreadă într-un fals mesia care va veni sub un steag de pace falsă.

O deteriorare a sufletelor va avea loc apoi pe măsură ce vor primi minciunile și înșelăciunile anticristului.

Poporul lui Dumnezeu, rămâneți curajoși, în armura lui Dumnezeu, mânuind armele voastre spirituale în mâini pline de rugăciune. Nu vă abandonați postul, rugați-vă Rozariul de lumină al Maicii Domnului care alungă întunericul.

Eu sunt gata cu mulțimi de Îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr.  Așa vorbește Apărătorul vostru Vigilent.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/june/15/proclamations-will-be-made-for-this-new-world-order

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu