sâmbătă, 4 iunie 2022

ÎNTUNERICUL COBOARĂ, RESTURI PERICULOASE ÎNSOŢESC DIN SPATE PELINUL (NIBIRU), SHELLEY ANNA

8 februarie 2022

Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Iubiții Mei, vă dăruiesc binecuvântările Mele de Credință, Speranță, Iubire și Protecție.

Legiunile Mele de Îngeri vă înconjoară. Recunoașteți Îngerii voștri Păzitori care vă vor conduce spre siguranță.

RESTURI PERICULOASE CE ÎNSOŢESC DIN SPATE PELINUL se îndreaptă spre pământ. Cerurile sunt zguduite și constelațiile au fost dezlegate. Cerul va fi roșu în timp ce va ploua cu foc peste pământ.

Semnele Mele sunt arătate în ceruri și totuși atât de mulți refuză să le vadă.

Iubiții Mei, o mare înșelăciune învăluie inimile și mințile multora.

Calea a fost pregătită pentru fiul pierzării prin lucrările omului, care va fi folosit pentru scopurile sale rele. Propriile uneltiri ale omului vor fi folosite împotriva lui.

ESTE FOARTE URGENT SĂ UMBLAȚI ÎN DRAGOSTEA MEA, singura voastră apărare adevărată împotriva satanei, ale cărui planuri se împlinesc. Anticristul este deja asupra voastră. Comunismul va fi impus, printr-o lege marțială la nivel mondial. Un semn de avantaj va fi pus pe toți cei care se vor închina imaginii fiarei care va fi ridicată în curând. Cei căzuți, care sunt spirite fără trup, vor intra în posesia acestor suflete, care vor fi condamnate pentru eternitate.

ÎNTUNERICUL COBOARĂ asupra împărăției lui anticrist. Un întuneric care va mistui tot răul de pe fața pământului.

UN POPOR SEPARAT DE ACEASTĂ LUME REA VA FI CRUȚAT de damnare pentru că credința lor nu s-a clătinat.

Continuați să mergeți cu Mine, călcând pe urmele Mele, rămânând în dragostea Mea.

Pregătiți-vă inimile căci ceasul este târziu. Așa vorbește Domnul.

Sfânta noastră Mamă, Regina Cerului și a Pământului spune:

Iubiții mei copii, acum este timpul să vă refugiați în Inima Sfântă a Fiului meu și a mea, permițându-i lui Dumnezeu Atotputernic să vă adăpostească de răul care s-a dezlănțuit pe pământ.

ÎNTUNERICUL  A INTRAT ÎN BISERICĂ corupând inimile și mințile multora care acum sunt rătăcite.

SACRAMENTUL EUHARISTIEI FIULUI MEU ESTE DESFIINȚAT, în timp ce adevărata Sa prezență este negată, făcând loc pentru fiul pierzării care în curând va sta în locul sfânt, proclamând că este Dumnezeu.

VĂ DAU ROZARIUL MEU DE LUMINĂ pentru a lupta împotriva acestui rău.

Rugați-vă Rozariul meu de Lumină care, atunci când este rugat cu credință, va alunga tot întunericul care vă înconjoară, așteptând o oportunitate pentru a intra înăuntru prin slăbiciunile voastre, adică o ușă deschisă.

Copiii mei, vă invit să vă rugați, ridicându-vă unii pe alții, în aceste vremuri primejdioase.

Copiii mei, rugăciunile voastre să fie neîncetateși amintiți-vă mereu promisiunile mele.

Așa vorbește Mama voastră Iubitoare.

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Poporul lui Dumnezeu, fie ca binecuvântările întreite ale credinței, speranței, iubirii și protecției să rămână asupra voastră.

Legiuni de îngeri vă înconjoară în timp ce așteptăm porunca lui Dumnezeu. Recunoașteți Îngerii voștri Păzitori care vă vor conduce în siguranță în aceste vremuri de primejdie.

ADEVĂRATA PREZENȚĂ A DOMNULUI ȘI MÂNTUITORULUI NOSTRU ESTE NEGATĂ, pe măsură ce sacramentul Euharistiei Sale este desființat, pregătind calea pentru fiul pierzării și pentru semnul său care va fi pus pe toți cei care se închină imaginii sale.

Popor al lui Dumnezeu, stați curajoși în armura lui Dumnezeu, mânuind armele voastre spirituale în mâini rugătoare, răspunzând chemării la rugăciune a Maicii Domnului.

Acum este timpul să umblați după călăuzirea Duhului Sfânt.

SEMNELE DIN CERURI SE INTENSIFICĂ FOARTE MULT pe măsură ce Nibiru intră în sistemul solar, afectând atmosfera Pământului. Constelațiile au fost zdruncinate și vor cădea pe pământ înroșind cerul.

Se intensifică erupțiile solare care vor provoca pene de curent în diverse locuri. Pregătiți-vă proviziile, încrezându-vă în Domnul și Mântuitorul nostru pentru nevoile voastre.

PREGĂTIȚI-VĂ SĂ INTRAȚI ÎN REFUGIUL VOSTRU SIGUR, recunoscând îngerii voștri păzitori care vă vor conduce în siguranță și vă vor adăposti de întunericul care va coborî în curând.

Eu sunt gata cu mulțimi de Îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa vorbește, Apărătorul vostru Vigilent.

NU RECUNOAȘTEȚI SEMNELE VREMURILOR?

26 mai 2022

Sfânta Fecioară Maria, împodobită în lumină strălucitoare, spune:

Ca Mamă a voastră, vă rog să răspundeți la chemarea mea, oferind rugăciunile și sacrificiile voastre, lăsând ca viața voastră să fie un exemplu pentru a-i conduce pe alții la Fiul meu care este Mântuirea.

Nu recunoașteți semnele vremurilor? Ultimul act de milostivire al Fiului meu se apropie cu repeziciune și totuși atât de mulți sunt nepregătiți.

Vă dau Rozariul meu de Lumină pentru a vă ajuta să vă pregătiți inimile, luminând și dezvăluind întunericul păcatului din viețile voastre. Rugați-vă Rozariul meu de Lumină în care Fiul meu este revelat.

Calea Lui este luminată în fața voastră. Urmați pașii Fiului meu, calea voastră spre răscumpărare.

Copiii mei, amintiți-vă mereu de promisiunile mele, iar rugăciunile voastre să fie neîncetate.

Așa vorbește, Mama voastră Iubitoare. 

Un mesaj de la Sfântul Arhanghel Mihail

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Poporul lui Dumnezeu, Fie ca Binecuvântările întreite ale speranței, credinței și iubirii, să se reverse asupra voastră.

Mulțimi de îngeri vă înconjoară, așteptând comanda mea pentru a-i ajuta pe cei în nevoie. Recunoașteți Îngerii voștri Păzitori care vă vor conduce în siguranță în vremurile periculoase.

Poporul lui Dumnezeu, rugați-vă pentru convertirea păcătoșilor. Atacurile satanei asupra liberului lor arbitru continuă să le erodeze conștiința până când aceasta va fi sfărâmată complet, împărțind națiunile una împotriva celeilalte, provocând persecuția care se ridică asupra rămășiței lui Dumnezeu. Inimile vor deveni deznădăjduite și reci.

Poporul lui Dumnezeu, pământul continuă travaliul ca reacție la tulburările cerești, provocate de resturile venirii lui Nibiru. Tulburările din soare continuă pe măsură ce se intensifică erupțiile solare care vor provoca pene de curent; în diverse locuri.

Pregătiți-vă proviziile, încrezându-vă întotdeauna în Domnul și Mântuitorul nostru pentru nevoile voastre.

RĂZBOAIELE ȘI ZVONURILE DE RĂZBOAIE SE INTENSIFICĂ.

Conflictele dintre națiuni sunt la punctul de fierbere. Războiul mondial este iminent. Omenirea va avea de suferit. Nu vă alarmați de aceste evenimente, nu lăsați frica să vă domine inimile. Isus Cristos, Regele nostru, nu v-a dat un spirit de frică. Vă cer să umblați în iubirea lui Dumnezeu, singura și adevărata voastră apărare împotriva lui satana și a răului pe care îl răspândește.

Eu sunt gata împreună cu mulțimi de Îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa vorbește, Apărătorul vostru Vigilent.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/may/31/latest-messages

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu