joi, 23 iunie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 19 IUNIE 2022

 REPOSTAT: Ce unealtă? - 9 iunie 2016

Mă rugam pentru cei sfinți şi ascultători care știu că trec prin momente dificile și se confruntă cu obstacole teribile, când Domnul mi-a arătat o viziune fulgerătoare.

Am văzut un sfânt cu o cutie de unelte. El zâmbea în timp ce scotocea prin unelte găsind-o pe cea potrivită pentru a depăși un obstacol muntos din fața lui. În timp ce depășea rapid muntele, zâmbea și mai mult și continua să meargă înainte. Un alt sfânt stătea în apropiere plângând și era neliniștit. Avea și el o cutie de unelte, dar a lui era nedeschisă.

„Am pus în fața voastră tot ce aveți nevoie pentru a învinge orice atac al dușmanului, fie că este împotriva voastră sau a cuiva pe care îl iubiți, dar atât de mulți dintre ai Mei nu-și deschid niciodată cutia cu unelte puternice pe care le-am oferit în aceste scopuri.

Copiii Mei, nu plângeți la Mine ca să repar ceea ce este greșit, când Eu v-am dat deja tot ce aveți nevoie pentru a învinge. Nu vă voi răspunde la rugăciunea voastră dacă nu este în conformitate cu voia Mea pentru voi, iar voia Mea este ca și voi să învățați să îl învingeți pe dușman.

De ce neglijați un dar atât de mare ca acesta pe care vi l-am dat? De ce plângeți la Mine când Eu v-am dat deja tot ce aveți nevoie, dar voi refuzați să le folosiți?”

Am văzut atunci o altă viziune fulgerătoarere, de data aceasta a unui copil care dorea să i se deseneze ceva pe hârtie. Avea creionul, dar a refuzat să-l ia și să deseneze cu el, plângând ca altcineva să facă treaba în locul lui.

„Uită-te la ceea ce aveți căci tot ce aveți nevoie este acolo, în fața voastră. Ce unealtă veți folosi pentru a-l învinge pe dușmanul care vă neliniștește?"

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2289058054568784/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu