joi, 23 iunie 2022

ÎI BINECUVÂNTEZ PE FIII MEI PREOȚI... FIII MEI, AVEȚI GRIJĂ! - Carbonia, 18.06.2022, ora 16:17 (locuțiune)

 DOMNUL: Copiii Mei, vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh și vă port pe brațele Mele până la sfârșitul acestei curse. Acum am ajuns la țintă, MARELE VULCAN ESTE GATA SĂ ERUPĂ, în curând va scuipa tot focul din măruntaiele sale.

Dumnezeu Tatăl Atotputernic s-a săturat să vadă această Omenire care nu se convertește, care continuă să alerge după lucrurile acestei lumi, la dorința lui satana.

COPIII MEI, VĂ PIERDEȚI, ... VĂ PIERDEȚI SUFLETELE!

CUM VĂ POT FACE SĂ ÎNȚELEGEȚI CĂ TREBUIE SĂ PĂRĂSIȚI ACEASTĂ LUME, ...

CĂ VIAȚA VOASTRĂ NU APARȚINE ACESTUI PĂMÂNT,

CI LA NIVELUL UNEI LUMI MAI MARI... A ÎNTREGULUI UNIVERS?

Voi Îmi aparțineți, sunteți copiii Mei! Eu v-am dat viața, copiii Mei, de ce vă încăpățânați să o pierdeți? Vreau să v-o dăruiesc pentru eternitate, vreau să vă fac să vă bucurați de Iubirea Mea în Templul Meu Sfânt, vreau să vă conduc într-o dimensiune în care nu veți avea niciodată frică, în care nu veți vedea niciodată întuneric, ci doar lumină și bucurie infinită.

IUBIȚI COPII, VIAȚA CONTINUĂ, VA CONTINUA PENTRU ACEASTĂ NOUĂ GENERAȚIE CARE ACCEPTĂ INVITAȚIA MEA LA CONVERTIRE! Pentru acești copii care, în fidelitatea lor, Mă urmează, tânjind după Împărăția lui Dumnezeu pe Pământ; care au abandonat tot ceea ce aparține acestei lumi; care s-au consacrat Inimii Imaculate a Mariei; ... care și-au îndreptat inimile spre Mine, Dumnezeul lor, și Mi le-au dăruit.

PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA: Copiii mei, astăzi consacru inimile voastre Inimii mele Imaculate, Inimii Sfinte a lui Isus și Inimii preacurate a Sfântului Iosif.

Fiți ca familia din Nazaret, fiți uniți, sprijiniți-vă unii pe alții, rugați-vă pentru intențiile mele și mai ales rugați-vă câteva rozarii în plus pentru convertirea acestei Omeniri rele, Omenire care nu vrea să se pocăiască și nu vrea să se întoarcă în Casa Tatălui.

Copiii mei, nu vă puteți imagina câtuși de puțin ce se va întâmpla pe acest pământ, nu vă puteți imagina deloc, sunteți atât de implicați în această lume încât nu vă opriți nici măcar o clipă să ascultați apelurile mele, apelurile Cerului, și să reflectați bine asupra modului în care vă trăiți viața: nu vă mai întrebați de unde veniți, ... cui aparțineți, sunteți acum copii ai lumii, vă aparțineți vouă înșivă, căutați doar lumina lucrurilor din această lume fără să vă gândiți că nu aparțineți acestei lumi și că în curând va trebui să o părăsiți, ... fie bine sau rău!

Suferința, pentru cei care nu se vor converti, va fi mare, de aceea îl rog pe Dumnezeu Tatăl Atotputernic, pe Duhul Sfânt și pe Fiul meu Isus, să intervină înainte de a vă pierde definitiv în mâinile satanei, ...gura lui este deschisă, este o prăpastie, vă absoarbe înăuntru și voi nu vă dați seama de nimic.

Veniți, vă iau în brațele mele pentru a vă ușura de greutatea acestui urcuș, de suferințele prin care treceți, din păcate, în această lume, dar vă promit că în curând totul se va termina, că viața voastră se va transforma în bucurie eternă și iubire infinită.

Vă îmbrățișez la Pieptul meu și vă iau cu mine, îmi unesc mâinile mele cu mâinile voastre.

DOMNUL: Îi binecuvântez pe fiii Mei preoți.

Fiii Mei, aveți grijă! ... Atenție, atenție! Biserica lui Dumnezeu este Una, ...adevăratul Dumnezeu este NUMAI UNUL! Ascultarea o datorați doar Celui care v-a creat și v-a uns!

Îndepărtați-vă repede de BISERICA FALSĂ! ... ÎNTOARCEȚI-VĂ LA ADEVĂRATUL MAGISTERIU AL BISERICII LUI DUMNEZEU ȘI DUMNEZEU VA FI CU VOI! Amintiți-vă că EU v-am dat ungerea preoției și nimeni nu v-o poate lua, cu atât mai puțin această BISERICĂ FALSĂ. Amin.

RUGAȚI-VĂ PENTRU BENEDICT AL XVI-LEA... VA PLECA ÎN CURÂND.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7542943105747760&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu