joi, 9 iunie 2022

SUNT ULTIMELE CLIPE DE VIAȚĂ PE ACEST PĂMÂNT PĂCĂTOS - Carbonia, 4.06.2022, locuțiune, ora 16:28

Copiii mei, cu mare bucurie vin în mijlocul vostru pentru a rămâne cu voi, pentru a merge cu voi, pentru a vă lua după mine la Fiul meu Isus.

Fiți ascultători față de Cuvântul Său, ascultați Vocea Sa, ...sunt vremuri grele, dar vin cele teribile, cele prin care lumea va trebui să treacă din cauza păcatului la care această Omenire nu vrea să renunțe.

Inima Sfântă a lui Isus sângerează, ...încă Isus și Maria udă pământul cu lacrimile lor de sânge.

Copiii mei, ceea ce se va manifesta acum în fața ochilor acestei Omeniri va fi cel mai teribil lucru pe care l-aţi văzut vreodată, nici măcar în filmele de groază.

Iubiții mei copii, ştiţi ce bucurie îmi faceți să vă văd încă adunați aici, în acest CENACOL DE RUGĂCIUNE, împreună cu Mine, în implorarea Fiului Meu Isus pentru revenirea Sa anticipată.

ISUS MULȚUMEȘTE TUTUROR CELOR CARE PARTICIPĂ LA REALIZAREA ACESTEI LUCRĂRI, A ACESTEI CHEMĂRI SPECIALE, ... EI TOȚI VOR FI RĂSPLĂTIȚI PENTRU SACRIFICIILE LOR, CĂCI DUMNEZEU LE VA DA HARUL DE A-I PRIMI ÎN NOUA SA LUME, O LUME A LUCRURILOR BUNE, PLINĂ DE BUCURIE ȘI FERICIRE VEȘNICĂ.

Vă iau pe toți în Inima mea, copiii mei, pe voi, care sunteți mereu aici prezenţi, în ciuda marilor voastre sacrificii și a problemelor de acasă: ... HARUL DOMNULUI va împlini cererile voastre.

Încredeţi-vă în El, copiii mei, aveți încredere în El! Puneți-vă încrederea în El! Aveți "CERTITUDINEA" că El va interveni în curând în această lume plină de mizerie nesfârşită pentru a-i reda lumina, pentru a risipi întunericul care domnește în inimile oamenilor.

VĂ MULȚUMESC PENTRU CREDINCIOȘIA VOASTRĂ, COPIII MEI, VĂ MULȚUMESC!

ASTĂZI AM REÎNNOIT CONSACRAREA ACESTUI DEAL PENTRU TRIUMFUL INIMII MELE IMACULATE ȘI ÎL OFER FIULUI MEU ISUS.

EU, SLUJITOAREA SA CREDINCIOASĂ, "ACUM", ÎN ACEASTĂ BĂTĂLIE, VOI FI PUTERNICĂ CA UN LEU ȘI VOI PĂZI MIEII CARE MI-AU FOST ÎNCREDINȚAȚI, ÎI VOI ADUCE ÎNAPOI LA FIUL MEU IISUS SĂNĂTOȘI ȘI NEVĂTĂMAȚI, PURI ȘI IMACULAȚI ÎN DRAGOSTE, AȘA CUM MI-A CERUT EL.

DUMNEZEU, PĂRINTELE ATOTPUTERNIC, IAHWE, ÎȘI MANIFESTĂ DECIZIA: ACESTEA SUNT ULTIMELE CLIPE DE VIAȚĂ PE ACEST PĂMÂNT PĂCĂTOS, ÎN CURÂND COPIII LUI DUMNEZEU ÎL VOR ÎNTÂLNI PE REGELE REGILOR, VOR INTRA ÎN NOUA PATRIE.

Dumnezeu, în marea Sa durere, va trebui să fie martor, așa cum știe deja, la rușinea tuturor celor care au refuzat să-L recunoască pe Fiul Său Isus ca fiind singurul și adevăratul Dumnezeu, a celor care au stat împotriva Dumnezeului Creator, a celor care se cred dumnezei pe pământ și care încă cu îndrăzneală îşi exercită plăcerile lor, plăcerile cărnii, plăcerile de toată rușinea în ochii lui Dumnezeu.

CELE ZECE PORUNCI AU FOST LĂSATE DEOPARTE, BISERICA A ABOLIT ACUM LEGEA LUI DUMNEZEU, A FĂCUT UNA NOUĂ, UNA MAI UȘOARĂ PENTRU OM, ASTFEL ÎNCÂT PĂCATUL NU MAI ESTE ACCEPTAT, DEOARECE DUMNEZEU A MURIT PE CRUCE PENTRU TOȚI.

Atenţie, atenţie, oamenilor, atenţie! Acesta este un semn al Satanei, ați fost eliberați cu mare preț, dar trebuie să contribuiți la această mântuire a Fiului meu Isus Cristos, dându-vă viața pentru mântuirea voastră și a fraților voștri.

ÎN CURÂND PĂMÂNTUL SE VA CUTREMURA PE FIECARE PARTE A LUI, MĂRILE SE VOR AGITA PESTE MĂSURĂ, MUNȚII SE VOR PRĂBUȘI, GRINDINA CARE VA VENI DIN CERURI CÂND VA ATINGE PĂMÂNTUL SE VA TRANSFORMA ÎN FOC, TOTUL VA FI UN INFERN!

Copiii mei, vă spun aceste lucruri vouă, celor care sunteți prezenți aici și tuturor celor care mă ascultați și mă urmați de departe, pentru a vă face să înțelegeți că DUMNEZEU ARE UN SINGUR CUVÂNT, că profețiile trebuie să se împlinească... ȘI CĂ ELE S-AR FI ABOLIT dacă această omenire s-ar fi convertit, dacă s-ar fi întors la DUMNEZEU, CREATORUL ei, renunțând să-L mai combată! ...NU ACCEPTAȚI CĂ SUNTEȚI COPII AI LUI DUMNEZEU! ... VREȚI SĂ FIȚI COPIII SATANEI! ... AȘA CĂ VEȚI FI ÎNGHIȚIȚI DE ACEST PĂMÂNT ȘI VEȚI MURI ÎN FLĂCĂRILE IADULUI!

Toate aceste cuvinte sunt pentru mântuirea voastră, ca să vă pocăiți repede, înainte ca toate acestea să se întâmple.

Haideți! Uniți-vă între voi, fiți o singură forță, LUPTAŢI ÎMPREUNĂ împotriva puterilor Răului.

Contribuiți la creşterea acestei lucrări, Dumnezeu este acum la uşă, lăsați-L să găsească un loc demn de a fi vizitaţi de El, nu doar locul, ci și inimile voastre triumfătoare în Iubire, pure în Iubire!

Să vă binecuvânteze: Dumnezeu Tatăl, Maria, Isus și Duhul Sfânt care deja sălăşuiesc în inimile voastre, ...să vă binecuvânteze și să vă consfințească Lui, ...să vă ducă triumfători la biruință în Hristos Isus.

Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7477189502323121&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu