sâmbătă, 11 iunie 2022

"COPII, NU VĂ DAȚI NICIODATĂ SUFLETUL LA SCHIMB PENTRU O BUCATĂ DE PÂINE, ASCULTAȚI CUVINTELE MELE - Trevignano Romano, 7 iunie 2022

Copiii mei, vă mulțumesc pentru că ați răspuns la chemarea mea în inimile voastre.

Copiii mei, Biserica lui Petru va fi foarte atacată din interior, sunt atâţia trădători, chiar și printre cei care au fost chemați la vocație, dar care acum îl trădează pe Fiul meu!

Copiii mei, războiul va continua și va pune stăpânire pe multe țări, RUGAŢI-VĂ PENTRU FRANȚA ȘI ITALIA, ELE VOR PIERDE MULT. Rugați-vă pentru America pentru că o mare parte din ea va fi ştearsă.

Copiii mei, vă cer să priviți mereu la lumina lui Dumnezeu, chiar și atunci când totul va fi tot mai dificil să nu vă pierdeți niciodată speranța.

Rugați-vă pentru cei care au inimile închise ca ei să fie salvați în timpul Avertismentului; vremurile sunt mai aproape. Rugați-vă pentru că chiar și cel mai rău dintre păcătoși poate fi salvat în fața Regelui Regilor.

COPIII MEI, AVEȚI GRIJĂ, FOAMETEA SE VA RĂSPÂNDI RAPID, CA ȘI ALTE BOLI CARE VOR VENI. Copii, nu vă vindeţi niciodată sufletele pentru o bucată de pâine, ascultați cuvintele mele.

Copiii mei, toată această durere se va termina, dar acum avem nevoie de curajul vostru ca soldați ai luminii care strigă adevărul, nu vă temeți niciodată, eu sunt aici pentru a vă proteja.

Uitați-vă la variațiile climatice, de la căldură puternică va fi frig puternic, de la tornade va fi grindină puternică, obișnuiți-vă cu schimbările pentru că vor fi multe.

Acum vă las cu binecuvântarea mea maternă în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7482052058503532&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu