sâmbătă, 4 iunie 2022

ACESTEA SUNT ULTIMELE MELE CUVINTE CĂTRE LUME - Carbonia, 31.05.2022, ora 11:23

Copiii Mei, iubiți de Domnul vostru, grăbiți-vă să vă convertiți, nu neglijați cuvântul Meu. "AVERTISMENTUL" este deja asupra voastră, nu vă arătați indiferenți la ceea ce vă spun, ca nu cumva să vă treziți apoi în Marea Strâmtorare.

Înșelăciunea este pregătită, diavolul își pregătește slujitorii, semnul fiarei este iminent. Îndrăzneala oamenilor se sfârșește aici, în acest timp care se încheie, viața va continua pentru copiii lui Dumnezeu, în timp ce plânsul și scrâșnirea dinților vor avea cei care L-au respins pe Dumnezeul lor Creator.

Eu sunt Izvorul de Apă Vie, oricine bea din apa aceasta nu va mai înseta și va trăi în veci.

SUNĂ TRÂMBIȚA ÎNGERULUI VESTITOR, A VENIT CEASUL! Opriți-vă și reflectați măcar pentru o clipă, o, oameni, furtuna este pe cale să se abată asupra voastră.

Această Omenire este lipsită de bun simț, dedicată lucrurilor lumii, departe de Dumnezeu!

VOI OPRI CEASUL, VOI PUNE CAPĂT ACESTUI RĂU, MĂ GRĂBESC SĂ REPORNESC TIMPUL PENTRU O VIAȚĂ ÎN MINE.

Iată, strigătul Meu este către voi, copii preaiubiți, voi, care M-ați trădat pentru o bucată mizerabilă de argint.

Voi, care tânjiți după lucrurile lumii, ați uitat că sunteți creaturile Mele și că Îmi aparțineți.

Potirul Meu se varsă, marele tunet este pregătit să fie simțit! În Univers va răsuna strigătul Meu, mânia Mea va fi mare asupra celor care M-au renegat și s-au întors împotriva Mea.

Ați ucis pe frații voștri, ați batjocorit pe profeții Mei, v-ați lepădat de Mine pentru a urma Răul, ... CONDAMNAREA voastră va fi teribilă, ... voi ați ales-o, preferându-l pe satana în locul Meu. Mergeți, beți din nou din otrava lui, viața voastră se termină aici! Adio!

Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7450438154998256&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu