joi, 16 iunie 2022

SUNTEȚI PE CALE SĂ VĂ ÎNTÂLNIȚI CU DUMNEZEUL VOSTRU FAȚĂ ÎN FAȚĂ, OAMENILOR! Carbonia, 11bis.06.2022 (*002 ap.11bis.06.22)

Eu, Dumnezeul vostru iubitor, voi fi încântat să îi îmbrățișez pe toți copiii Mei, pe toți cei care Mă onorează cu da-ul lor credincios.

Iubiții Mei, voi sunteți perlele Mele, deliciile Mele pe Pământ, vă voi dărui darurile Duhului Sfânt, veți fi purificați și veți intra să locuiți în Ceruri Noi și pe Pământ Nou.

Slăviți pe Dumnezeul vostru făcând voia Lui și nu a voastră, o, oamenilor, oferiți-I fapte bune și multă rugăciune. Ajutaţi Cerul să salveze cât mai multe suflete.

SUNTEȚI PE CALE SĂ VĂ ÎNTÂLNIȚI CU DUMNEZEUL VOSTRU FAȚĂ ÎN FAȚĂ, O, OAMENILOR!

"TOȚI ÎL VEŢI VEDEA!"

FIECĂRUI OM I SE VA DA ŞANSA DE A SE CONVERTI ÎN FAȚA CRUCII GLORIOASE.

Dumnezeu se va manifesta oamenilor pentru a-i judeca!   

Omul va avea viziunea trecutului vieții sale, în fața Crucii va trebui să-și judece propriile păcate, să se recunoască păcătos și, cu o inimă căită, va trebui să ceară iertare lui Dumnezeu pentru că L-a ofensat.

Dumnezeu, în marea Sa milă, îi va judeca și îi va primi pe cei care au simțit CU ADEVĂRAT în inima lor durerea păcatelor lor și cer cu umilinţă să fie iertați.

Cei care vor depune mărturie mincinoasă în fața Creatorului nu vor putea intra în iertarea Sa. Acel moment va fi alegerea voastră finală: ... fie cu Iubirea lui Dumnezeu, fie cu Satana! Alegerea vă aparţine; aveţi liberul arbitru. Salvați-vă, o, oameni, salvați-vă! Dumnezeu cheamă această omenire la convertire, alegeţi să vă întoarceţi la viață, ... renunțaţi la Satana!

Porțile Cerului se deschid, Dumnezeul Vieții coboară pentru a-și salva copiii. Cei care au respectat Legile Sale, Poruncile Sale, vor intra să se bucure de Era Nouă, în timp ce aceia care se vor lepăda de Dumnezeu se vor căi amarnic pentru că vor intra în marele necaz: ... război, foamete, molime noi.

CONVERTIŢI-VĂ ACUM ÎNAINTE DE A CĂDEA LUNA NEAGRĂ!

DUMNEZEU SE GRĂBEȘTE SĂ ÎNCHEIE ACEASTĂ ISTORIE, "MILOSTIVIREA LUI TREBUIE ACCEPTATĂ ACUM" PENTRU CĂ DUPĂ ACEEA NU VA MAI FI POSIBIL.

DUMNEZEU A VORBIT! URECHEA OMULUI SĂ PRIMEASCĂ CUVÂNTUL LUI. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7514443721931032&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu