vineri, 3 iunie 2022

"TOTUL ESTE PE CALE SĂ SE REALIZEZE. DĂRUIŢI-VĂ COMPLET DOMNULUI - Carbonia, 28.05.2022, locuțiune, ora 16:27

 PREASFÂNTA FECIOARĂ MARIA: Vă binecuvântez, copiii mei!

Ce frumos este să fiţi adunaţi pe acest deal, ... voi, cei prezenți aici și toți cei care ne ascultă de departe, care comunică cu voi.

Tatăl vede, Tatăl aude, Tatăl răsplătește. Vor fi daruri pentru toți copiii Săi și acest lucru se va împlini pentru fiecare creatură care aparține lui Dumnezeu: ... CEI CARE ÎȘI DESCHID INIMILE CĂTRE TATĂL vor primi darul Său de iubire și vor primi harul de a ști că El a venit din ceruri, ... "ÎMPĂRĂŢIA IUBIRII ȘI A BUCURIEI!

Copiii lui Dumnezeu se vor întoarce la Dumnezeu, se vor reuni cu El, cu singurul Dumnezeu adevărat! Tatăl Ceresc! Unicul Creator!

Bucurați-vă din această zi, copiii mei, ...voi aparțineți deja Cerului, sunteți deja pe drumul care duce în Paradis, nu vă întoarceți niciodată înapoi, ci încercați să urcați tot mai sus spre MUNTELE ÎNALT unde Dumnezeu vă așteaptă să vă ia pe toți în Sine.

Nu vă lăsați flatați de falsul profet, nu ascultați minciuna, voi cunoașteți Sfintele Scripturi, voi cunoașteți Cuvântul lui Dumnezeu, voi trăiți Sfânta Evanghelie: "NIMIC NU SE SCHIMBĂ" DIN CE PREZINT EU lumii de astăzi prin adevărații MEI PROFEȚI.

Totul este pe cale să se adeverească, copiii mei, abandonați lucrurile lumii, ridicați-vă ochii spre Cer, dăruiți-vă complet Domnului vostru Isus Cristos.

Sunteți frumoși ca soarele, sunteți puri în interior, copiii mei, ascultați vocea mea, ... ascultați-o pe Maria, cea care coboară astăzi printre voi pentru a vă duce la ultima luptă împotriva Satanei, victorioși în Isus Cristos.

Înainte! Fiți pregătiți! ... cu o inimă curată, cu ochii mereu îndreptați spre înălţimi, ... așteptați SEMNUL din Cer!

ADUCEȚI BINECUVÂNTAREA LUI DUMNEZEU ÎN CASELE VOASTRE! ADUCEȚI CELOR DRAGI ȘI PRIETENILOR VOȘTRI DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU, BINECUVÂNTAREA LUI DUMNEZEU, PRIETENIA LUI DUMNEZEU.

Amin! Amin! Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7448196095222462&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu