vineri, 10 iunie 2022

RĂMÂNEŢI CU SFÂNTA EVANGHELIE! - Carbonia, 6 Iunie 2022

Duceți-vă viața în sfințenie, oamenilor, Dumnezeul vostru cere sfințenia voastră.

Când l-am creat pe om, l-am pus în subordinea Mea, dar i-am dat din Mine pentru ca el să poată crea, iubi, să se bucure, să cânte, să Mă laude pe Mine, Dumnezeul său Creator.

Voi sunteți perlele iubirii Mele, oamenilor, bijuteriile Mele cele mai frumoase și mai prețioase, de aceea nu vreau să vă pierd. Tânjesc să vă dăruiţi Mie, să vă dau demnitatea de copii ai lui Dumnezeu.

Un Nou Soare este pe cale să răsară, o nouă lume în care copiii Mei vor intra pentru a se bucura de imensul Meu Bine.

Ierusalimul ceresc se va coborî din cer, ... lumina Sa va străluci pe pământ și va transforma toate lucrurile în bine. A venit vremea minunilor lui Dumnezeu!

Toată Creația geme, această Omenire este pierdută în momeala diavolului. Pocăiți-vă, oamenilor, este nevoie de convertire pentru renașterea voastră în Mine. Refugiul vostru este în Mine și numai în Mine este salvarea voastră.

DEZASTRUL ECONOMIC ESTE LA UŞĂ, această Omenire va fi lipsită de tot, se va întoarce fără tehnologie, va fi încercată până la disperare.

ACUM EU VĂ SPUN VOUĂ, CELOR CARE DEŢINEȚI PUTEREA: voi comiteți un păcat grav, căderea voastră va fi de nedescris, situațiile voastre se vor răsturna, vă veți tăvăli în mocirlă și veți striga la Mine după ajutor cu toată suflarea care vă mai rămâne în trupurile voastre, dar, în zadar va fi așteptarea voastră.

IATĂ, CERUL SE COLOREAZĂ DEJA ÎN ROȘU, TUNETUL VA FI GROAZNIC, VĂ VA SFÂȘIA INIMILE, VEȚI CĂDEA ÎN MÂINILE DUȘMANILOR VOȘTRI.

Acum, nenorocirile vor urma una după alta fără încetare: . cei care au avut încredere în știință vor fi lăsați să aleagă singuri.

MICA MEA RĂMĂȘIȚĂ, CU MARIA ÎN FRUNTEA EI, VA INTRA ÎN NOUA ERĂ PENTRU A SE BUCURA DE TOATE ALE MELE.

NU MĂ CĂUTAȚI ÎN LOCURI UNDE NU SUNT PREZENT, ASTĂZI SUNT MULȚI PROFEȚI FALȘI, ... DISCERNEŢI CORECT!

NU-I URMAȚI PE CEI CARE SE LAUDĂ PE EI ÎNȘIȘI DE LA AMVON! PE CEI CARE ÎȘI ARATĂ SEMNELE PE CORP PENTRU A CÂȘTIGA CREDIBILITATE. NU CĂDEȚI ÎN ÎNȘELĂCIUNE! SE VOR PRĂBUȘI ÎN CURÂND DE PE TRONURILE LOR.

Adorați-Mă în inimile voastre, oamenilor, Eu sunt cu voi, în inimile voastre Mă aveți.

IUBIŢI-MĂ, ADORAŢI-MĂ, URMAŢI-MĂ, SLUJIŢI-MĂ CU FAPTE BUNE, RĂMÂNEŢI CU SFÂNTA EVANGHELIE!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7480265758682162&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu