marți, 21 iunie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 18 IUNIE 2022

REPOSTAT: Timpul vostru a venit, 17 aprilie 2011

Mă rugam și Îl întrebam pe Domnul în legătură cu o schimbare de spirit pe care am simțit-o ieri, când m-am trezit din somn. Simțeam că ceva s-a schimbat, dar nu eram sigură ce anume sau cum ne va afecta pe toți.

„Într-adevăr, a existat o mișcare a spiritului Meu în timpul somnului vostru. Veți observa acum că timpul trece mai repede pentru voi, pe măsură ce începe să se petreacă acum tot ceea ce le-am promis aleșilor Mei.

Misiunile se vor ivi rapid acum, pe măsură ce vântul binecuvântărilor Mele suflă și favorurile curg. Bucurați-vă, copiii Mei, căci acum este cu adevărat timpul vostru să străluciți - străluciți pentru Mine! Străluciți cu putere! Lumina voastră și lumina Mea vor străluci tot mai tare acum, pe măsură ce zilele încep să se întunece. Timpul trece mai repede acum - simțiți asta, copiii Mei? În curând vă voi aduce acasă pentru a fi cu Mine aici, dar mai întâi trebuie să faceți ceea ce v-am chemat să faceți. Știți planul pe care vi l-am dat. Puneți-l la locul lui și începeți. Începeți acum. Lucrați cât este încă ziuă, căci timpul este scurt - scurt, într-adevăr.

Vânturile Mele de schimbare suflă acum și în curând, foarte curând, lucrurile nu vor mai arăta la fel. Mulți dintre voi nu vor ști încotro să se îndrepte atunci când încep aceste schimbări pentru că nu ați luat în seamă cuvintele Mele adresate vouă.

Aceia dintre voi care au ascultat și s-au supus o vor duce bine pentru că acum vă voi așeza foarte repede pentru a face tot ceea ce v-am promis că voi face.

Aveți curaj, copiii Mei. Știu că această ultimă călătorie a fost una lungă pentru voi. Știu că multe dintre inimile voastre s-au prăbușit în interiorul vostru pe măsură ce ați înfruntat provocare după provocare, dar vă spun acum - cu adevărat a venit acum timpul vostru.

Voi, care ați stat cu credință în Cuvântul Meu, voi care ați stat împotriva tuturor problemelor, încrezându-vă în promisiunile pe care vi le-am dat pentru viețile voastre: Eu vă voi răsplăti acum foarte mult!"

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2288330154641574/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu