vineri, 17 iunie 2022

UN ASTEROID ESTE PE CALE SĂ LOVEASCĂ PĂMÂNTUL! – Carbonia, 15.06.2022

Iubită fiică, am ajuns în ceasul al șaselea, cancerul din lume este în creştere, nu mai pot aștepta, Inima Mea Sfântă sângerează... Pierd atâția copii, cad în ispitele perfide ale diavolului.

Sunt atât de trist, iubita Mea fiică, dar "Da"-ul tău credincios Mă alină, Îmi oferă sprijin în aceste ultime ore ale pătimirii. Pământul este pe cale să explodeze, i se umflă măruntaiele! Omul, în nenorocita sa de răutate, și-a distrus propria Planetă.

Rugați-vă, oamenilor, rugați-vă, .. UN CUTREMUR IMENS VA FACE DISTRUGERI MARI, VĂ VA ÎNGENUNCHEA.

Această omenire bolnavă va suferi acum teribila sa condamnare pentru că L-a refuzat pe Cel care o putea salva. Strig cu toată Iubirea Mea pentru convertirea voastră urgentă, oamenilor!

UN ASTEROID ESTE PE CALE SĂ LOVEASCĂ PĂMÂNTUL!  plânsul și scrâșnirea dinților va veni pentru cei care nu s-au întors la Mine, Adăpostul sigur.

Violența și terorismul acoperă acum Pământul, lumea este subjugată de blestemul Satanei!

Cine vă va da ajutor, copiii Mei?  Eu vă întreb pe voi, cei care v-ați lepădat de Mine! Săracii de voi, calvarul vostru va fi dureros!

Fii ai Ierusalimului, o voi cei credincioşi Dumnezeului dragostei, FIŢI GATA DE RĂPIRE.... Intervenția Mea va fi bruscă, nu lăsaţi  garda jos, fiți vigilenți, a venit timpul, Dumnezeul vostru vă va lua la Sine și vă va da din Sine. Amin!

Israel! ... iată-mă din nou la tine, Dumnezeul tău încă îţi vorbește. Ascultă-Mă, poporul Meu, urmează-Mă cu fidelitate și dragoste adevărată, supune-te voinței Mele, ... Dumnezeul vostru vă va salva.  Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7520145171360887&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu