vineri, 24 iunie 2022

CLOPOTELE SUNĂ A MOARTE... Carbonia, 21.06.2022, ora 17:06

Un glas strigă în deșert: "Îndreptați-vă cărările!"

Dumnezeul păcii și al milostivirii infinite îi invită pe oameni să abandoneze Răul și să îmbrățișeze Binele pentru a trăi în iubirea perfectă.

Clopotele sună a moarte, mulți vor muri din cauza nelegiuirii lor.

Angajați-vă urgent să vă îmbunătățiți conduita de viață, oamenilor, Cerul trebuie să intervină pentru a spune DESTUL acestei generații criminale, este tot mai aproape de a pune pe Pământ Pecetea Iubirii Perfecte.

A sosit ceasul, oamenilor, o bubuitură puternică vă va alerta: ...IATĂ, EL ESTE DUMNEZEU TATĂL! El deschide ușa Casei Sale pentru a interveni, oamenilor, vă va arăta Puterea Sa și Îl veți recunoaște în infinita Sa Maiestate.

Cutremure pe pământ, ... sunete ciudate din cer, ... este Avertismentul care se anunță prin semne prevestitoare.

Dumnezeu se grăbește, Rolul său este dominant în istorie, GATA! va fi definitiv.

Invit această Omenire să se întoarcă la Mine, Dumnezeul ei Creator: ... renunțați urgent la păcat, cereți iertare Dumnezeului vostru pentru că L-ați jignit, pentru ca norul întunecat, vâscos și urât mirositor să nu vă acopere.

Iată-Mă aici pentru voi, Omenire pierdută, căzută în ghearele diavolului din cauză că v-ați îndepărtat de Mine.

Unde vreți să mergeți, o, oamenilor, unde? Timpul vostru s-a terminat, porțile noului Pământ vă vor fi închise, nu veți avea nici un refugiu în Mine, veți fi absorbiți în fălcile șarpelui străvechi, stomacul lui este în foc, ... plâns și scrâșnirea dinților veți avea pentru totdeauna.

Plânge Inima Sfântă a lui Isus, ... plânge Inima Preacurată a Mariei pentru indiferența omului față de propria sa mântuire.

Valul morții este deja asupra voastră, o, oameni, curajul vostru se va sfârși, sarcasmul vostru va dispărea, ... milă, milă, milă de voi! Strig la voi cu toată dragostea Mea pentru convertirea voastră urgentă: ... nu-i permiteți lui satana să vă ia cu el în iad, opriți acest plan al lui de moarte, străduiți-vă imediat să vă îndreptați în Cristos Domnul.

Iar voi, care v-ați retras în vârfurile munților, credeți că sunteți în siguranță?

Voi! ... care nu ați ascultat de apelurile Cerului și ați continuat să gândiți și să acționați pe cont propriu, nu voi putea auzi strigătul vostru de ajutor!

Mi-ați ignorat chemarea! Ați ascultat vocea dușmanului! Ce veți face atunci când veți fi în fața evenimentelor?

Munții se vor prăbuși, grindina va aduce focul și focul va arde totul.

Cine are urechi de auzit să audă!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7549093708466033&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu