duminică, 4 decembrie 2022

A SOSIT TIMPUL PENTRU ÎNTOARCEREA MEA ANTICIPATĂ! - Carbonia, 29.11.2022

IISUS: Iubiții Mei, Eu sunt cu voi, cei care Mă ascultați, cu voi care Mă urmați și Mă slujiți, ... cu voi, Mica Mea Rămășiță, credincioșii Mei, cei pe care îi voi îmbrățișa în curând, ... îi voi lua în Mine.

Copiii Mei, a venit timpul să vă rugați neîncetat, A VENIT TIMPUL ÎNTOARCERII MELE ANTICIPATE, ... pregătiți calea Domnului.

Credincioșii Mei, în curând vă voi aduna pe toți în refugiile Mele, în aceste locuri de adunare veți avea Prezența Mea fizică, veți avea Cerul cu voi, veți fi parte din Mine, vă voi lua în Mine și vă voi da din Mine, veți primi darurile Duhului Sfânt și veți avea Cunoaștere și Înțelepciune în Dumnezeu.

Iubitele Mele creaturi, iarna aceasta va fi teribilă, gerul va cuprinde sufletele multor oameni, cei care nu s-au pregătit, care au respins mesajele Mele de mântuire, care s-au lepădat de Mine.

ÎNCĂ O DATĂ VOI BEA CUPA AMARĂ A TRĂDĂRII!

PREOȚII MEI DORM,  SE BUCURĂ DE LUCRURILE LUMII, BEAU DIN POTIRUL DUȘMANULUI MEU, ÎȘI BAT JOC DE PREZENȚA MEA ÎN SFÂNTA EUHARISTIE!!!

Bieții oameni atât de ușor de sedus de Satana! Unde vă duceți, copiii Mei, unde? Cunoașterea voastră despre Mine a fost uitată, v-ați îndepărtat de Mine, ați intrat în pădurea întunecată, ați închinat cu dușmanul, i-ați spus nu Învățătorului vostru: ... ah ce durere! ... ce durere pentru Mine!

Încă mai simt loviturile biciului pe piele și aud cum îmi sunt bătute cuiele în mâini și picioare! Simt durerea atroce a suliței care îmi străpunge coasta! Ah, ce durere! Ce durere pentru Mine și, ... ce durere va fi pentru voi! Veți avea aceeași soartă: ... cum Mi-au făcut Mie, așa vă vor face și vouă! Săracii oameni!!!

STEAUA ESTE PE CALE SĂ SE MANIFESTE PE CER, TIMPUL MARCHEAZĂ A DOUA MEA VENIRE.

Ridicați-vă, oamenilor, convertiți-vă repede, nu mai este timp de pierdut. Amin!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8322900004418729&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu