sâmbătă, 17 decembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, MARȚI, 13 DECEMBRIE 2022 - Pregătiți de rămas bun

"Copiii Mei, v-am spus că, în viitorul timp al suferințelor, mulți dintre cei pe care îi cunoașteți vor alege calea greșită și așa va fi. Nu puteți face nimic pentru a opri acest lucru, deoarece ei nu au învățat să prețuiască spiritualul în detrimentul fizicului, așa cum ați făcut voi. Dar ceea ce nu știți este că vor încerca să vă convingă și pe voi să urmați această cale cu ei. Aceasta va fi o tentație puternică, deoarece, în cele din urmă, alegerea voastră de a urma adevărul vă va face să fiți separați de ei atunci când veți refuza să luați semnul dușmanului Meu.

Sunteți pregătiți să vă luați rămas bun chiar și de la cei mai apropiați vouă de dragul Numelui Meu? Puteți face acest lucru? Puteți să vă îndepărtați de ei pentru a vă păstra mântuirea, știind că ei vor fi trimiși în iad pentru alegerea lor de a lua semnul care le permite să continue să mănânce? Pentru că ei te vor implora cu lacrimi să alegi această cale.

Pregătiți-vă inimile, copii, pentru că în curând veți intra într-o perioadă de foarte mare durere, când tot poporul Meu va jeli. Dar bucurați-vă pentru că acel timp de durere va aduce recompense foarte mari aici, în ceruri, unde veți fi onorați pentru că ați ales să susțineți adevărul."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=460511482911883&set=a.403808015248897

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu