duminică, 25 decembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, MIERCURI, 21 DECEMBRIE 2022 - Fiecare domeniu

"Doresc să fiu Dumnezeu, Providență, Vindecător și pacea voastră în fiecare domeniu al vieții voastre. Pentru atât de mulți dintre copiii Mei, Eu sunt doar Dumnezeu peste un domeniu în care au nevoie de Mine, unde ei nu pot asigura ceva ce Eu le dau.

În viața fiecăruia dintre voi, există domenii în care ați fost întotdeauna binecuvântați. Pentru unii dintre voi, acestea sunt binecuvântări financiare. Pentru alții, sănătatea voastră a fost întotdeauna binecuvântată. Iar pentru alții este familia sau gândirea voastră, cariera, prestigiul sau un alt domeniu. Dar în fiecare viață există binecuvântări de lungă durată pe care vi le-am dat.

Copiii Mei, un nou test urmează în viețile voastre. Vă avertizez că s-ar putea să îl așteptați să sosească.

Testul care vine va testa domeniile pe care le considerați de la sine înțelese acum. Zonele pe care le credeați de neclintit, care pur și simplu au fost mereu acolo. Pentru mulți dintre voi, ceva vă va fi luat - veți pierde finanțe, sănătate, poziții (importanță) sau capacități pe care le-ați avut întotdeauna înainte. Familiile se vor destrăma brusc, pe măsură ce vor intra certurile sau adulterul. Carierele vor fi distruse într-o clipă.

În orice domeniu ar sosi acest test, doresc ca voi să învățați să vă încredeți în Mine. Doresc să fiu Dumnezeu peste fiecare domeniu al vieții voastre. Doresc ca voi să recunoașteți că aveți nevoie de Mine în toate domeniile vieții voastre.

Mulți dintre voi vor intra într-o perioadă de pustietate în acest timp, pe care nu ați mai văzut-o până acum. Agățați-vă de Mine, Eu merg cu voi acolo. Nu vă temeți de testul care va veni, ci bucurați-vă! Credința voastră devine mai puternică și veți vedea aspecte ale Mele pe care nu le-ați cunoscut niciodată înainte.

Doresc să vă ajut și să vă binecuvântez pe măsură ce învățați despre Mine. Eu sunt tot ceea ce aveți nevoie, chiar dacă nu vedeți încă acest lucru. "

https://www.facebook.com/photo/?fbid=466891448940553&set=a.403808015248897

Un comentariu: