vineri, 9 decembrie 2022

ESTE ORA REVENIRII LUI IISUS! – Carbonia, 3.12.2022

 Cu voi pentru totdeauna!

PREASFÂNTA MARIA, FECIOARA CARMELULUI, SE PREZINTĂ ASTĂZI POPORULUI LUI DUMNEZEU PENTRU A-L CHEMA DIN NOU LA O ADEVĂRATĂ CONVERTIRE A INIMII.

Iubiți copii, Lumina lumii să vă lumineze inimile și să le aprindă de Iubirea Sa desăvârșită. Dumnezeu este iubire! În El sunt închise toate Lucrurile; fiți dornici să intrați în El pentru a vă împărtăși din Măreția Sa.

Venirea mea printre voi este acum la ceasul ei! Cuvântul Întrupat este pe cale să se manifeste în Măreția Sa! În carne și oase, El se va manifesta pentru ca lumea să-L recunoască. Mari vor fi harurile pentru acei copii care Îl vor recunoaște și Îl vor îmbrățișa în inimile lor și, cu căință adevărată, vor cere iertare pentru păcatele lor.

Copiii mei, ESTE TIMPUL ÎNTOARCERII FIULUI MEU IISUS, rugați-vă, implorați mila Lui: ... lumea știe, dar voi știți mult, mult mai mult.

Credeți cu tărie în Sfânta Evanghelie, credeți în a doua Sa venire. Isus vă va arăta Imensa Sa Milostivire dacă vă veți umili în fața Lui, recunoscându-L ca fiind Singurul și Adevăratul Dumnezeu! Dragostea perfectă!

Dumnezeu va tuna în curând cu vocea Sa! ACEASTĂ OMENIRE VA FI BRUSC LOVITĂ; mânia Lui va fi asupra tuturor celor care nu I s-au închinat, nu L-au iubit, nu L-au slujit și nu L-au urmat pe Regele Gloriei!

Apocalipsa scrisă de apostolul Ioan se împlinește sub ochii acestei generații necredincioase și perverse.

Copiii mei, fiți pregătiți, ORA ESTE PECETLUITĂ, Cerul este în agitație: totul este pregătit pentru coborârea lui Cristos Regele! Inimile voastre să fie pline de iubire pentru Cel care înaintează cu hotărâre pentru a marca sfârșitul unei istorii străvechi.

Pe calul Său alb, încins cu purpură și aur regal, călărește Regele regilor!

În curând veți avea harul de a fi martori ai minunatei Sale manifestări.

DUMNEZEU ESTE!

Amin! Amin! Amin!

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/pfbid02qAevaNRjeWuDbL2yeLmUMgove951ULTFsNX8g1iFKerXeUPYnx8zpMbyQKLHEojQl

Un comentariu: