vineri, 23 decembrie 2022

Mesaj Domnului Isus pentru cei care au participat la Lanțul de Rugăciune către un instrument

Copiii Mei, fiecare rugăciune este o mare bucurie pentru Mine și să-i văd pe copiii Mei că se roagă. Mi-ar plăcea să Mă cunoască cât mai mulți, să facă pocăință, fiecare rugăciune să fie spusă cu inima deschisă și cu toată ființa voastră (cu căință), așa rugăciunea voastră are putere mai mare.

Curaj, copiii Mei, și stăruiți în rugăciune!

Înaintea Mea este plăcută orice rugăciune. Măcar de s-ar înmulți numărul sufletelor care se roagă. Aceasta este dorința inimilor noastre, a Mea și Mamei Mele, Regina Păcii, să fie pace în lume, să fie pace între oameni și pace în om.

PACE! PACE! PACE! Eu sunt Dumnzeul Păcii și al iubirii.

 POCĂINȚĂ! POCĂINȚĂ! POCĂINȚĂ!

Rugați-vă pentru copiii Mei preoți, și pe preoți să-i purtați în rugăciunile voastre. Cereți pentru ei stăruință în a Mă urma și în proclamarea Evangheliei! Cuvântul Meu (Biblia) trebuie să umple tot pământul și să ajungă la fiecare om! Binecuvântez fiecare copil al Meu: cu binecuvântarea stăruinței, a iubirii și a păcii. În numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt. (Domnul Isus a dat de trei ori această binecuvântare)

Viziune: Sfânta Familie cu Isus de 10-12 ani! Copilul Isus elibera câte un porumbel, din mâna Lui sfântă. 

Răspuns la viziune: Domnul Isus trimite Darul Duhului Sfânt celor Îl pot primi în sufletul lor.

Viziune de încheiere: Chipul suferind al lui Isus, cu coroană de spini, în lumină sfântă, iar din cer, deasupra Lui, se revărsa lumină.

Răspuns în data de 18 decembrie la această viziune:

Suferința Mea a adus mântuirea și lumina omenirii. Aceia dintre voi care o puteți primi, trăiți în Mine și Eu trăiesc în voi.  

Copiii Mei ispășitori, mi-ar plăcea ca în fiecare săptămână să aveți o zi de mulțumire.

Un comentariu: