luni, 5 decembrie 2022

Un semn va apărea, 1 decembrie 2022, Shelley Anna

În timp ce penele aripilor mă umbresc, îl aud pe Sfântul Arhanghel Mihail spunând:

Iubiți ai lui Hristos, primiți IMENSELE BINECUVÂNTĂRI care izvorăsc din Inima Sfântă a lui Isus Cristos, Domnul și Mântuitorul nostru.

Lupii răpitori care înconjoară mica turmă, complotează împotriva adevăraților învățători și profeți pentru a-i discredita în ochii credincioșilor.

Apărați căile de intrare ale sufletului vostru care sunt ochii și urechile voastre. Reînnoiți-vă zilnic mintea în Sfintele Scripturi și rugați-vă Rozariul de lumină al Maicii Domnului care luminează intențiile rele ale dușmanului vostru care caută ruinarea sufletului vostru.

Iubiții Domnului și Mântuitorului nostru, cerurile plâng pentru cei neconvertiți în timp ce o Iluminare apare pentru a lovi inimile omenirii, înviorându-le sufletele.

Fiți atenți la ceruri căci va apărea un semn, semnul Domnului nostru care va lumina inimile și mințile omenirii cu o minijudecată, ultimul act de milostivire al Domnului nostru.

Iubiți ai Domnului și Mântuitorului nostru, fie ca pocăința să fie pe buzele voastre când pășiți sub marele izvor purificator al milostivirii care se revarsă din Inima Sfântă a lui Isus Cristos.

Poporul lui Dumnezeu, nu abandonați Rozariul de Lumină al Maicii noastre binecuvântate.

Rugăciunile voastre să fie neîncetate pentru convertirea celor îndărătnici care se perindă în întunericul care domină această lume.

Răscumpărarea voastră se apropie în timp ce războaiele și zvonurile de războaie se intensifică, iar elementele pământului arată mânia lui Dumnezeu .

Împărăția lui antihrist este aici așteptând sosirea urâciunii pustiirii care va sta în curând în locul sfânt, cu înșelăciunea pe buze, pregătindu-i pe cei care îl vor accepta și i se vor închina să primească un semn al damnării pe frunte și pe mâna dreaptă, un semn care va fi sub aparența confortului și a necesității pentru lucrurile acestei lumi care este o ademenire a răului, o capcană care a înlănțuit omenirea.

Iubiții Domnului și Mântuitorului nostru, pregătiți-vă inimile, pregătiți-vă să intrați în refugiul vostru sigur. Recunoașteți îngerii voștri păzitori care vă vor conduce spre siguranță căci ceasul a devenit foarte târziu!

Cu sabia mea scoasă din teacă, sunt gata, împreună cu mulțimi de îngeri să vă apăr de răutatea și capcanele diavolului ale cărui zile sunt puține la număr. Așa vorbește Apărătorul vostru vigilent. 

CONFIRMĂRI DIN SCRIPTURĂ

1 TESALONICENI 5:17 Rugaţi-vă fără încetare!

Daniel 11:31 31 Puteri [trimise] de el se vor ridica, vor profana sanctuarul, fortăreaţa şi vor îndepărta jertfa perpetuă şi vor pune urâciunea pustiirii.

Matei 24:15-16

15 Aşadar, când veţi vedea urâciunea pustiirii, de care se vorbeşte în profetul Daniél, stând în locul sfânt – cel care citeşte să înţeleagă –, 16 atunci cei care sunt în Iudéea să fugă în munţi; 

Venirea Fiului Omului 29 Îndată după nenorocirea din zilele acelea, soarele se va întuneca, iar luna nu-şi va mai da lumina, stelele vor cădea de pe cer, iar puterile cerului se vor zgudui.

30 Atunci se va arăta semnul Fiului Omului în cer; şi tot atunci îşi vor bate [pieptul] toate triburile pământului şi îl vor vedea «pe Fiul Omului venind pe norii cerului» cu putere şi mare glorie. 31 Şi îi va trimite pe îngerii săi cu [sunet] puternic de trâmbiţă şi-i vor aduna pe toţi aleşii săi din cele patru vânturi, de la un capăt la altul al cerurilor.

Semnele sfârşitului (Mt 10,17-22; 24,4-14; Mc 13,5-13)

8El le-a zis: „Vedeţi să nu fiţi înşelaţi, căci vor veni mulţi în numele meu, spunând: «Eu sunt» şi: «Timpul este aproape»! Nu mergeţi după ei! 9Când veţi auzi despre războaie şi revolte, nu vă temeţi, căci trebuie să se întâmple acestea mai întâi, însă nu va fi îndată sfârşitul!”. 10Apoi le spunea: „Se va ridica un neam împotriva altui neam şi o împărăţie împotriva altei împărăţii. 11Vor fi cutremure mari şi, în diferite locuri, foamete şi epidemii; vor fi fapte înfricoşătoare şi semne mari din cer.

12Dar, înainte de toate acestea, vor pune mâna pe voi şi vă vor persecuta; vă vor purta prin sinagogi şi închisori, vă vor duce în faţa regilor şi a guvernanţilor din cauza numelui meu. 13Aceasta va fi pentru voi o ocazie de a da mărturie. 14Puneţi la inima voastră să nu vă pregătiţi dinainte cum vă veţi apăra, 15căci eu vă voi da grai şi înţelepciune cărora niciunul dintre potrivnicii voştri nu le va putea rezista, nici răspunde! 16Veţi fi trădaţi de părinţi, de fraţi, de rude şi prieteni şi vor ucide pe unii dintre voi; 17veţi fi urâţi de toţi din cauza numelui meu. 18Dar niciun fir de păr de pe capul vostru nu se va pierde. 19Prin statornicia voastră vă veţi mântui sufletele.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/december/02/a-sign-will-appear/

Un comentariu: