miercuri, 14 decembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 11 DECEMBRIE 2022

Repostat: Indiferent de costuri, 25 februarie 2022

 "Copiii Mei, în acest timp în care intrați, dușmanul va învinge pentru o vreme. Nu va fi plăcut. Să știți că este testul suprem al credinței voastre și că recompensele sunt foarte, foarte mari pentru copiii Mei care rezistă în această situație pentru orice perioadă de timp.

Dușmanul caută să vă facă să vă lepădați de credința în Mine și să mergeți alături de cei răi care vor conduce. În acest timp, ei vă vor lua mai întâi un lucru și apoi altul de la voi, până când nu veți mai avea nimic în afară de voi înșivă și de credința voastră în Mine. Ei vor încerca să vă facă să renunțați și la aceasta.

Țineți-vă de credința voastră și nu Mă renegați, indiferent de costuri, pentru că nu mai există cale de întoarcere. Nu există pocăință dacă Mă renegați. Dacă Mă renegați, acesta este răspunsul vostru final, indiferent cât de mult mai trăiți și nu veți petrece veșnicia cu Mine, ci fiind chinuiți de dușmanul vostru, chiar dacă Mă veți căuta cu lacrimi după aceea.

Puneți-vă acum fața ca de cremene pentru a îndura, căci mântuirea voastră depinde de aceasta. Lucrul acesta nu va fi ușor, deoarece ei vor lua totul de la voi încercând să vă facă să renunțați la mântuirea voastră. Vă vor persecuta zi și noapte. Vor folosi violența împotriva voastră și vă vor ucide pe mulți dintre voi. Nu vă temeți, ci bucurați-vă pentru că MARE este răsplata voastră când veți muri în acest fel.

Pregătiți-vă inimile să reziste și nu Mă renegați, indiferent de ceea ce vedeți, indiferent de costuri, indiferent de ceea ce vă vor lua sau pentru că vă vor refuza accesul. Dacă Mă renegați pe Mine, vă pierdeți mântuirea".

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid09iAMj3FbVSHUkhicuRCryPMzuraXvY4trkNyME31P3NjAtRMQKkt5GsViKzZ3sejl&id=100068591042501

Un comentariu: