luni, 19 decembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE JULIE, Duminică, 4 decembrie 2022 - SENSUL TUTUROR LUCRURILOR

"Fiica Mea și frumoasa Mea rămășiță, Eu sunt aici! Eu sunt în fiecare dintre voi! Eu trăiesc și, prin urmare, voi trăiți! Eu sunt lumina lumii! Cel care Mă urmează pe Mine nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieții! Pe măsură ce ascultați de Cuvântul Meu, dobândiți cunoașterea adevărului pur, căci Eu Sunt adevărul, iar acest adevăr vă face liberi! Cel pe care Eu îl eliberez este cu adevărat liber! Sunteți sfințiți prin adevărul Meu. Nu voi M-ați ales pe Mine, ci, mai degrabă, Eu v-am ales pe voi. V-am făcut după chipul Meu pentru a Mă glorifica în veșnicie. Când vă lăsați viața în abandonare totală, Eu mă revărs și vă numesc ai Mei! Sunteți iubiții Mei și ați fost aleși înainte de a fi formați pentru scopurile Mele. Eu v-am cunoscut și v-am trimis să Mă reprezentați ca ambasadori ai Mei. Când loialitatea voastră este față de Mine, Eu nu Îmi rup legământul cu voi. V-ați născut pentru timpuri ca acestea și nimic nu este permis în afara voinței Mele pentru voi în această lume. 

Hoardele iadului își continuă atacurile necruțătoare împotriva voastră, dar alegerea este și a fost întotdeauna a voastră. După cum știți, bătălia a început ca o bătălie spirituală înainte de a fi trimiși aici pentru a avea această experiență. Confruntându-vă cu alegeri de făcut cu privire la binele împotriva răului, lumina împotriva întunericului, adevărul împotriva minciunii, călătoria voastră aici prezintă întrebarea supremă pentru sufletul vostru: cui aparține loialitatea voastră? Vă îndemn în Cuvântul Meu să vă îmbrăcați cu toată armura Dumnezeului vostru, în forța puterii Mele, pentru a putea rezista împotriva forțelor întunericului, întrucât nu luptați împotriva cărnii și a sângelui, ci împotriva principatelor, a puterilor și a conducătorilor întunericului acestui veac și împotriva oștirilor spirituale ale răutății din locurile cerești. A te trezi spiritual aici, înseamnă să știi cine ești și alegerea pe care ai făcut-o cu privire la cel pe care îl slujești și să umbli în aceste alegeri. În dualitatea acestei vieți se află terenul vostru de încercare, iar încercările prin foc din acest sistem de înșelăciune sunt cele prin care fie vă treziți la destinul în Mine, fie cădeți în ispită și în păcat voit, alegând în mod liber separarea de lumina care sunt Eu.

În încercarea voastră de a găsi adevărul aici și de a învăța să învingeți, vi s-a dat ocazia să descoperiți înțelegerea mai profundă a ființelor din creația Mea, în sensul că am format vase pentru cinstire și vase pentru ocară. Rândurile Cuvântului Meu dezvăluie: "Pe Iacov l-am iubit, dar pe Esau l-am urât", semnificând lupta continuă a liniilor de sânge. Am pus dușmănie între seminții din cauza păcatului lui Adam și al Evei din Grădină și a amăgirii șarpelui. Există cei care sunt ai Mei și cei al căror tată este diavolul, și aceștia sunt de jos. Cei ai lui satana sunt neghina semănată printre grâul care i-a dat credință satanei, precum și toți cei care nu sunt făcuți după chipul Meu (creaturi, hibrizi, etc...). Nu am spus Eu că amândoi trebuie să crească împreună până la vremea sfârșitului? Și, în acel moment, Eu voi spune secerătorilor: adunați neghina și legați-o pentru a fi arsă, dar strângeți grâul în hambarul Meu. Aceasta este ceea ce experimentați voi acum, ca ultima generație care va vedea întoarcerea Mea. Las câmpurile să fie pe deplin coapte, atât grâul, cât și neghina crescând unul lângă altul, binele împotriva răului, prin multe linii de sânge generaționale, pe măsură ce anii au trecut, acordând fiecărui suflet timpul stabilit pentru a alege de ce parte se află, cu cine sunt în alianță, iar apoi secera îngerilor Mei va secera o recoltă măreață. Timpul stabilit vine atunci când lumea are din nou cea mai mare nevoie de un Mântuitor.

Înțelepciunea este dată celor care o doresc și se roagă pentru ea. Perspectiva Mea, cât timp sunteți aici, în această dimensiune, poate fi atinsă atunci când faceți lucrurile pe care v-am învățat să le faceți și urmați poruncile Mele. Este atunci când veți opera dintr-un Cer deschis. Negându-vă pe voi înșivă și punându-Mă pe Mine ca prima voastră iubire și prioritate în absolut orice, vi se arată în rânduri care este scopul și rolul vostru în acest drum pentru a vă aminti și a vă trezi. Sunteți aici pentru a alege, în timp ce sunteți testați, o alegere între lumină și întuneric, bine și rău - totul în timp ce vă aflați sub blestemul acestei lumi și existați într-o lume căzută, unde întunericul domnește pentru un sezon stabilit și până la sfârșitul acestui veac, care este atât de aproape acum. 

Înțelegând modul în care v-am creat după chipul Meu și v-am trimis aici pentru a Mă manifesta și a Mă glorifica, v-am învățat că poziția voastră îi influențează foarte mult pe ceilalți în alegerea pe care o fac, de asemenea, de a-și ridica sau coborî frecvențele, aducându-i mai aproape sau mai departe de prezența Mea, în timp ce voi faceți alegerile voastre. Sunteți răspunzători și responsabili pentru ceea ce vi s-a dat, așa cum vi se prezintă adevărul Meu, iar dacă vă întoarceți la vechiul mod de viață, ''omul vechi'', odată ce ați fost reînnoiți și născuți din nou din Spiritul Meu, acesta este păcat. A păcătui nu înseamnă doar a încălca poruncile Mele, ci și a fi neascultător în lucrurile pe care v-am învățat deja. 

Ați venit aici pentru a vă aminti de războiul care a început în ceruri înainte ca pământul să fie format, și acesta este chiar motivul pentru care vă aflați aici.  Fiecare dintre voi are un rol foarte special și important de jucat, un scop de îndeplinit care vă este complet specific. Ați venit pentru a-Mi permite ca, prin voi, să spulber iluzia și înșelăciunea care au început atunci când satana a fost aruncat din Împărăția Mea în această lume, fiind hotărât să îi ducă în întuneric pentru eternitate pe cei care îi vor jura credință lui și nu Mie. Amintiți-vă, el M-a urât pe Mine înainte de a vă urî pe voi. 

Vedeți cât de incredibil de aproape sunteți de acest moment acum?! Se va întâmpla brusc, și numai cei care M-au căutat, M-au ascultat și au umblat în adevăr vor avea siguranța acoperământului Meu. Am vorbit mult despre importanța sângelui Meu ca acoperire a voastră și de ce viața este în sânge. Însăși esența a ceea ce sunt Eu este codificată în sângele vostru. Fără sângele Meu, nu există răscumpărare; cu toate acestea, dușmanul a folosit, de asemenea, sângele ca armă împotriva voastră și ca o batjocură la adresa Mea. 

Pentru oile Mele, poruncile Mele nu sunt dureroase pentru voi. Oile Mele Mă cunosc și Eu le cunosc pe ele. Vă poruncesc să vă iubiți Dumnezeul vostru cu toată inima, sufletul, mintea și puterea voastră și să-i iubiți pe ceilalți așa cum vă iubiți pe voi înșivă. Vă poruncesc să iertați, ca și Eu să vă iert. Vă poruncesc să nu aveți un duh de teamă și să nu vă descurajați, ci să fiți puternici și curajoși, pentru că Eu sunt cu voi oriunde veți merge. Vă poruncesc să mergeți pe urmele Mele și să credeți în Mine. V-am spus să trăiți viața răstignită, dar arătați tuturor celor pe care vi-i trimit în cale viața glorificată, așa cum am făcut Eu. Faceți bine să acceptați suferința, copiii Mei. Suferința voastră este o mărturie despre Mine. În suferințele și încercările voastre, Eu primesc cea mai mare glorie atunci când voi uniți această suferință cu Mine, realizând că Eu privesc motivația inimii voastre și răspunsul vostru în fiecare circumstanță, indiferent cât de mare sau de lipsită de importanță poate fi încercarea. 

Frica de Mine este înțelepciune, dar unde văd eu această frică sfântă? Când privesc creația acum, și când vă apropiați de sfârșitul căilor omului, văd că mândria și lipsa fricii de Mine au atins apogeul. Corupția domină întregul pământ, iar răul este încurajat ca niciodată înainte. Mândria merge înaintea distrugerii și un spirit îngâmfat înaintea căderii. Cine poate sta împotriva unui Creator Sfânt și Puternic? Cine este fără prihană în fața Mea? Este cineva fără păcat printre voi? Dar priviți în jurul vostru și vedeți câți umblă cu o astfel de încredere - lăudăroși și aroganți, plini de vorbe deșarte și de tot felul de deșertăciuni. Cei care sunt falși învățători, falși profeți, cei care vorbesc cuvinte amestecate care gâdilă urechile și simțurile, vă spun că le-a venit vremea. Ei vor fi dezgoliți în fața Celui Sfânt, iar gurile lor vor mărturisi atunci rușinea și mândria pe care au afișat-o pentru a obține atenție și popularitate. Zilele lor sunt numărate, iar ei vor cunoaște brusc și fără avertisment frica de Domnul în toată puterea și tăria Mea.

La fel ca în zilele lui Noe, și așa cum spune Cuvântul Meu, la sfârșitul zilelor vor numi binele rău și răul bun. Satana a convins lumea că nu mai este nevoie de Mine ca și Creator al lor și că oamenii pot fi zei care există de la sine. El i-a convins pe cei mai mulți cu promisiuni deșarte de glorie și faimă, bogăție și onoare și capacitatea de a face semne și minuni. Mulți au căzut pe căile lui rele și trăiesc doar în întuneric. Am fost milostiv atâta timp, dar distrugerea promisă vine pentru cei mândri și îngâmfați, pentru cei aroganți și pentru cei care și-au bătut joc și M-au batjocorit și de cei pe care Eu îi numesc ai Mei. Acum voi acționa cu putere și toți vor ști că Eu Sunt Cel ce Sunt! 

Sunt conștient, iubiții Mei, de fiecare încercare și test pe care îl îndurați în timp ce vegheați, așteptați și vă rugați pentru revenirea Mea. Eu am conceput să fie așa pentru binele vostru. Eu vă numesc biruitori, pentru că v-am văzut deja trecând prin cele mai dificile circumstanțe pe care le aveți aici. Văd cât de mult vă doare răul în inima voastră, așa cum o doare și pe a Mea. Înțeleg cea mai mare dorință pe care o aveți de a fi eliberați din sclavia acestui tabernacol carnal și pot relaționa atât de intim cu voi, deoarece nu aceasta este casa voastră. Cu adevărat, nu este! Voi aparțineți tărâmului Împărăției ca moștenitori și ca fii și fiice, pentru că sunteți credincioși și ascultători. Promisiunile Mele sunt sigure și adevărate, iar Eu sunt întotdeauna credincios. Continuați să vă sprijiniți pe adevărul solid al Cuvântului Meu, pe cine sunt Eu, știind dincolo de orice îndoială că se face o lucrare mai mare decât orice vă puteți imagina, în timp ce așteptați și suferiți aici, în această viață. Cum poate cineva să Mă cunoască în mod intim fără să simtă nevoia de a striga din adâncul ființei sale după Mine?  Eu dețin toate răspunsurile, iar ascultarea voastră în umilință este cheia. Eu sunt Scara și Ușa, Poarta și Cheia, singura Cale, Adevărul și Viața. Nimeni nu intră în Împărăția Mea decât prin Mine. Eu am făcut o cale acolo unde nu era nici o cale. 

Sunt pe cale să Mă revelez într-un mod nemaiîntâlnit până acum de om, și fiecare suflet va tremura la prezența Mea bruscă în mod colectiv, adevărul stând în fața lor, întruchipat de ai Mei. Rămășița Mea va executa planul Meu perfect, așa cum nu s-a mai făcut niciodată, iar iluziile dușmanului se vor prăbuși instantaneu. În acea zi nu vor fi acceptate scuze, căci totul va fi transparent. Cea mai mare recoltă a Miresei Mele va ieși din biserici și din religiile create de om, din instituțiile de învățământ superior. Ei vor fugi de toată îndoctrinarea și programarea care are loc de foarte, foarte mult timp acum, deoarece adevărul Meu se revarsă în mare măsură. Îndurarea Mea îi va salva pe mulți, chiar și în timp ce se va desfășura o perioadă scurtă de mare judecată și persecuție. Acel timp este peste voi, poporul Meu. Avertismentele au încetat, după cum știți, iar cei care nu s-au convertit vor rămâne ca parte a acestui grup pentru a fi testați încă o dată. 

Îmi dau seama cât de disperat are nevoie armata Mea de putere, sfat și vindecare. Vă asigur că Eu cunosc fiecare detaliu și planul Meu este perfect. Harul Meu este suficient și puterea Mea este desăvârșită în slăbiciune. Timpul vostru a sosit și tot Cerul sărbătorește întoarcerea voastră. Aveți grijă să nu disperați, să nu vă descurajați, să nu vă pierdeți inima, căci dragostea Mea pentru voi abundă și vă țin în palma Mea. Țineți-vă privirea spre cer și nu vă mișcați în nicio direcție fără sfatul Meu expres de a face acest lucru. Vegheați, ascultați și rugați-vă fără încetare.

Iată că vin, iubiții Mei, Eu vin. 

YAHUSHUA"

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0289JBTVVe8s793eBcGfg18YaiWM1SWkSVAFS3uXChrkanVDGkkY1uiPZK3KaFcAaXl&id=10006859104250

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu