miercuri, 7 decembrie 2022

Îngerul avertizează asupra venirii celui de-al treilea război mondial, 11 noiembrie 2022 Valentina Papagna

Pe tot parcursul nopții, am încercat să mă rog, dar mi-a fost greu din cauza durerii puternice pe care o simțeam la picior. Durerea a persistat toată noaptea, fără nici cea mai mică ușurare. Deodată, îngerul a apărut și a spus: "Domnul nostru Isus m-a trimis să-ți dezvălui de ce suferi atât de mult, mai ales în această lună noiembrie pentru Sfintele Suflete".

"Vino cu mine", a spus îngerul. Îngerul purta o uniformă de culoare marină.

Am mers pe jos împreună. M-a dus într-o grădină frumoasă. Totul era atât de proaspăt, verde și frumos. Am mers de-a lungul unui drum frumos, ca un alai, cu plante înalte, verzi și luxuriante, de o parte și de alta a drumului, iar de aceste plante atârnau fructe imense, roșii și frumoase, ca niște roșii, dar de mărimea unor pepeni. Arătau atât de sănătoase și proaspete. Nu am mai văzut niciodată așa ceva.

L-am întrebat pe îngerul meu: "Ce fel de fructe sunt acestea? Sunt atât de mari!".

El a zâmbit și a spus: "Cu toată suferința ta, ai produs aceste fructe magnifice și ai adus multe suflete în Rai. Ar trebui să fii foarte fericită și mândră. Știu că pare foarte greu pe moment, când Domnul nostru îți permite să ai atâta suferință, dar și tu Îl consolezi foarte mult pe Domnul nostru, pentru că în lume există atât de mult rău și păcătoșenie încât Domnul nostru este atât de ofensat."

Stăteam împreună. Mă simțeam foarte apropiată de un anumit înger care stătea lângă mine. M-am aplecat spre el și m-am prins de brațul lui, ascultându-l cu atenție în timp ce îmi explica semnificația fructelor de o parte și de alta a drumului. Era atât de liniștit, atât de senin.

Ne-am ridicat apoi și am început să mergem de-a lungul drumului frumos. După puțin timp, ne-am oprit și am vorbit, când, deodată, pe drum a apărut un vas. Era o recipient mare de metal argintiu. Îngerul s-a aplecat și l-a luat. Dintr-o dată, în fața noastră a apărut un stativ, iar îngerul a așezat vasul de metal pe stativ.

Apoi mi-a spus: "Îți voi arăta ceva ce se află în recipient". Așa că m-am aplecat și m-am uitat. Ceea ce am văzut era un lichid negru închis. Nu arăta deloc bine.

L-am întrebat pe înger: "Ce este asta?". El a spus: "Acesta este un amestec de lichide urâte pe care lumea îl pregătește pentru a face rău oamenilor cu el".

În timp ce spunea acest lucru, în mâinile mele a apărut un pahar înalt și transparent care conținea un amestec galben. Surprins, am spus: "Doamne, de unde a apărut acesta?".

Îngerul a spus: "Vino mai aproape și toarnă-l în amestecul întunecat!".

Am făcut cum mi-a cerut îngerul și am început să torn lichidul galben în recipientul argintiu.

Apoi, îngerul a folosit un băț mic și a început să amestece cu lichidul galben fin, care a transformat amestecul întunecat într-o textură de prăjitură marmorată. Lichidul galben nu a acoperit complet lichidul întunecat.

El a spus: "Vedeți, ceea ce tocmai ați turnat este ceresc, astfel încât răul nu va avea atâta putere pe pământ".

Ne-am uitat amândoi unul la celălalt, iar îngerul a spus: "Știi, Domnul nostru este foarte mulțumit de voi. El vă dă haruri speciale de înțelepciune și cunoaștere și tot felul de daruri diferite".

Apoi s-a întors spre mine și mi-a spus: "Valentina, ești o femeie extraordinară", iar apoi a zâmbit.

"Fii curajoasă și răspândește Cuvântul Sfânt al Domnului oamenilor".

Cu o oarecare ezitare, îngerul mi-a dat un avertisment pentru lume. El a spus: "Valentina, vreau totuși să-ți spun că în lume va avea loc cel de-al treilea război mondial. Spune-le oamenilor să se roage, să se roage, să se roage foarte mult pentru asta chiar acum".

Îngerul a fost destul de reticent în a-mi spune acest lucru despre război, dar, în cele din urmă, mi l-a dezvăluit.

Sfinte Mihail Arhanghel, protejează-ne de ceea ce se va întâmpla în lume.

Doamne Isuse, ai milă de noi și de întreaga lume.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/valentina-papagna/2022/december/02/the-angel-warns-of-the-coming-third-world-war/

Un comentariu:

  1. Ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere