marți, 27 decembrie 2022

DESCHIDEȚI-VĂ URECHILE PENTRU A AUZI APELURILE MELE - Carbonia, 19.12.2022, ora 10:42 a.m.

Preasfânta Maria cu tine, roaba Domnului.
       

Iubită fiică, a sosit vremea minunilor lui Dumnezeu: cultivă în tine Cuvântul Său și trăiește cu seninătate; acum se vor împlini toate profețiile anunțate.

Iubiți copii, rugați-vă cu dragoste și dăruire Celui care v-a iubit atât de mult încât și-a dat propria viață pentru mântuirea voastră.

Astăzi SĂRBĂTORIM VENIREA IMINENTĂ A DOMNULUI: în curând cerurile se vor deschide și un cor de îngeri va însoți coborârea Fiului Omului care se întoarce să ia în stăpânire ceea ce-i aparține.

Popor al lui Dumnezeu, popor credincios, sunteți pe cale să fiți martorii crucii de pe cer: ... Dumnezeul iubirii veșnice, își îndreaptă încă privirea spre oameni pentru a-i salva. COPII AI IERUSALIMULUI, CĂILE DOMNULUI SUNT ÎN VOI!

DUMNEZEU TATĂL ATOTPUTERNIC CHEAMĂ ÎNCĂ ACEASTĂ OMENIRE LA CONVERTIRE, CA TATĂ ȘI CA DUMNEZEU VĂ CHEAMĂ LA ASCULTARE, SĂ VĂ ÎNDEPĂRTAȚI DE RĂU ȘI SĂ ÎMBRĂȚIȘAȚI DIN NOU BINELE.

Turnul Babel este pe cale să se prăbușească sub ochii unei omeniri eșuate, lipsite de bun simț; omul s-a predat păcatului, singur l-a îmbrățișat.

 Aveți grijă, oamenilor, sunteți pe cale să fiți înghițiți de noroiul morții; Dumnezeul vostru vă cheamă, dar vouă nu vă pasă.

PĂMÂNTUL SE CUTREMURĂ,

VULCANII SE APRIND,

MĂRILE SE AGITĂ CU PUTERE,

RÂURILE SE REVARSĂ,

PLOAIA CADE DIN ABUNDENȚĂ, CREÂND TORENTE DE NOROI,

MUNȚII SE PRĂBUȘESC....

SOARELE VA AJUNGE CU FLĂCĂRILE SALE PE PĂMÂNT.

Copii binecuvântați, deschideți-vă ochii la ceea ce vă înconjoară și URECHILE PENTRU A-MI AUZI APELURILE, POCĂIȚI-VĂ ACUM, ÎNAINTE ca întunericul dens să vă învăluie.

Zidurile Romei sunt pe cale să fie dărâmate, circul este la porțile ei, ... ieșiți de acolo, poporul Meu, voi cei care sunteți credincioși Cuvântului lui Dumnezeu, căutați adăpost în afara zidurilor Romei!

RUGAȚI-VĂ, OAMENILOR, RUGAȚI-VĂ! CONVERTIȚI-VĂ!!!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8439963582712370&set=a.242597375782406

Un comentariu: