luni, 5 decembrie 2022

OMUL NELEGIUIT ÎȘI DICTEAZĂ LEGEA, ASCUNDE ADEVĂRUL LUI DUMNEZEU - Carbonia, 30.11. 2022

Milostivirea Mea este infinită!

Copiii Mei, vă aștept pe toți cei care sunteți departe pentru a vă putea îmbrățișa.

Cereți iertare pentru păcatele voastre, oamenilor, nu vă sfâșiați hainele, ci inimile, folosiți-vă de Milostivirea Mea, ... ziua Judecății nu este departe!

Purificați-vă, copiii Mei, nu fiți încăpățânați, vine noaptea geroasă, nu lăsați sufletele voastre să zacă în întuneric.

Isus și Maria sunt cu voi, vă anunță ceea ce va suferi Pământul, vă instruiesc conform Legilor Divine pentru a nu cădea în plasa lui Satana.

Ridicați-vă inimile spre Cer, Dumnezeu vrea convertirea voastră, oamenilor, nu mai întârziați, nu mai întârziați, întunericul deja a cuprins Pământul.

OMUL NELEGIUIT ÎȘI DICTEAZĂ LEGEA, ASCUNDE ADEVĂRUL LUI DUMNEZEU, îi prinde pe oameni în capcana lui, seducându-i prin luminile sale false, ... omul nu înțelege eroarea și cade în capcana lui mortală.

NORII DE PE CER SE UMPLU DE APĂ, VIN FURTUNI MARI!!!

Copiii Mei, sunt aici, lângă voi, caut să reaprind în voi dorința arzătoare pentru Mine, vă consacru Inimii Mele Sfinte, vă îmbrățișez și vă mângâi cu cuvintele Mele de iubire: ascultați-Mă, oamenilor, ascultați-L pe Cel care și-a dat viața pentru mântuirea voastră, nu vă împietriți inimile, deschideți-le Harului, fiți deschiși la Viață pentru a intra în viață, ... bucurați-vă de Binele pe care Dumnezeu l-a pregătit pentru copiii Săi.

Pământul se află în marea sa agonie, stomacul lui este pe cale să dea afară toată otrava pe care a ingerat-o. Omul, din dorința lui nestăpânite de a se îmbogăți, și-a exploatat Planeta până a făcut-o să moară, ...astăzi va bea cupa amară.

Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă.

Dumnezeu Tatăl.

https://www.facebook.com/ezio.urbani/posts/pfbid02kz6eVmt64T1Zu7gVYLKp4ftKnWEM5ZKGvrkknhF2Vd5e9Dn6dQPhneApvLNkkg7ml

Un comentariu: