vineri, 2 decembrie 2022

Nu participați la urâciunile acestor profeți falși, 27 noiembrie 2022, Shelley Anna

Mesaj de la Domnul nostru

Isus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, Elohim spune:

Iubiții Mei, protejați-vă inimile reținând adevărul Meu în mintea, spiritul și inima voastră. Nu vă pierdeți mântuirea pentru înșelăciunile diavolului. Falșii profeți se vor face cunoscuți prin ereziile care vor ieși din gura lor. Minciunile vor fi demascate pentru a-i proteja pe cei din mica Mea turmă care au devenit sensibili la înșelăciunile adversarului ce caută ruinarea sufletelor. Consacrați-vă Inimii Mele, Eu sunt singurul vostru refugiu sigur. Nu participați la urâciunile acestor falși profeți. Ei instituie o religie mondială unică pentru Mesia al lor care este Anticristul. Reînnoiți-vă zilnic mințile în Sfânta Mea Scriptură, astfel încât să puteți scăpa de conformismul cu care se confruntă omenirea.

Eu vă iubesc și doresc ca nimeni să nu piară, ci să aibă viața veșnică cu Mine în Paradis. Așa vorbește Domnul.

CONFIRMĂRI DIN SCRIPTURĂ

Luca 19:10 Pentru că Fiul Omului a venit să caute şi să mântuiască ceea ce era pierdut”.

2 Petru 2 Denunţarea învăţătorilor falşi

1 De fapt, în popor au fost profeţi falşi; tot aşa şi între voi vor fi învăţători falşi care vor răspândi erezii distrugătoare şi, negându-l pe Stăpânul care i-a răscumpărat, îşi vor atrage o pieire neîntârziată. 2 Mulţi se vor lua după desfrâul lor şi, din cauza lor, calea adevărului va fi defăimată. 3 Din lăcomie, vor căuta să profite de voi prin discursuri înşelătoare; dar condamnarea îi aşteaptă de mult, iar pieirea lor stă la pândă.

Matei 7:15 Feriţi-vă de profeţii falşi care vin la voi în haine de oi, dar înăuntru sunt lupi răpitori!

2 Corinteni 11:13-14 Unii ca aceştia sunt apostoli falşi, lucrători înşelători care se prefac că sunt apostoli ai lui Cristos; 14 şi nu este de mirare, căci şi Satana însuşi se preface că este un înger al luminii. 15 Aşadar, nu este mare lucru că şi slujitorii lui se prefac că sunt slujitori ai dreptăţii. Sfârşitul lor va fi după faptele lor.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/shelley-anna/2022/november/29/do-not-participate-in-the-abominations-of-these-false-prophets/

Un comentariu: