marți, 6 decembrie 2022

VIZIUNEA ȘI MESAJELE FECIOAREI ȘI ALE LUI ISUS DIN 24 DECEMBRIE 2002 CĂTRE GIUSEPPE AURICCHIA , AVOLA

Doamna noastră vorbește:

"Priviți aceste viziuni. Asistați la venirea lui Antihrist.

Antihristul s-a născut în Egipt în 1970, fiul unei călugărițe și al unui episcop, acțiunea sa este în curs de desfășurare.

Toți oamenii vor vedea cu ochii lor această creatură din iad, mari mistere, mari miracole vor avea loc pe pământ când omul înșelăciunii va încerca să fie adevăratul Mesia.

Aveți grijă, el este falsul Mesia, așa cum sunt falși toți cei care se proclamă dumnezei pe pământ. Nu-i ascultați, nu-i credeți! Rămâneți aproape de Fiul Meu Isus, El este adevăratul Mesia, El se va întoarce din ceruri așa cum s-a înălțat, însoțit de legiuni de îngeri și sfinți.

Dacă nu mâncați Trupul Său și nu beți Sângele Său, nu veți avea lumina Sa în voi.

Un mare eveniment de o magnitudine care depășește orice înțelegere umană se va abate asupra pământului: MAREA PEDEAPSĂ pe care ați văzut-o și la care foarte puțini vor supraviețui.

Amintiți-vă de vizita Mea la Fatima și acest loc este urmarea ei, pe cer vor apărea litere mari pe care va apărea cuvântul: FATIMA.

Amintiți-vă acum că mulți ierarhi sunt pe calea pierzaniei pentru că au trădat Biserica.

Rugați-vă pentru ei, pentru că veți fi foarte întristați să vedeți oameni ai lui Dumnezeu eșuând în misiunea lor, induși la trădare.

Acum privește această viziune pe care o voi descrie. Nu vă fie teamă".

Joseph Auricchia:

"Am văzut scaunul papei, în jurul lui mulți cardinali care îi puneau căluș la gură pentru a-l împiedica să strige și pentru a-l reduce la tăcere, în stânga papa negru care vrea să se așeze pe tronul papal".

Doamna noastră vorbește:

"Acești dușmani ai lui Dumnezeu se închină papei negru și proclamă că vor distruge Biserica, ceea ce va fi adevărata ei schismă. Preoții, episcopii, cardinalii credincioși Bisericii și lui Ioan Paul al II-lea și laicii credincioși vor trebui să se ascundă, pentru a nu cădea în plasa umbrelor infernale, dar nu vor reuși să răspândească interpretările false ale Cărții Vieții (Biblia), învățând eroarea și minciuna.

În interiorul Bisericii va fi o luptă cumplită, dar care va dura foarte puțin timp".

Isus vorbește:

"Tot ceea ce spun și am spus în trecut nu trebuie privit ca fiind cuvinte simbolice, (ci) cuvinte care descriu realitatea. Nu puteți pricepe sau înțelege scrierile vechilor profeți decât dacă îi cereți Duhului Sfânt să vă lumineze. Marile revoluții se vor dezlănțui asupra națiunilor lumii.

Foarte puțini vor fi mântuiți la purificarea finală. Un mare război va veni peste oameni pentru multele ofense aduse lui Dumnezeu. Scrie din nou, privește, nu te teme".

Giuseppe Auricchia:

"Văd o hartă, în timp ce explozii uriașe distrug orașe întregi".

Doamna noastră vorbește:

"Tatăl Milostiv dorește ca nimeni să nu se piardă. Marile pedepse se vor abate asupra oamenilor și totul va fi mistic pregătit printr-un mare avertisment a lui Dumnezeu Tatăl; prin lucrarea Sa, se va manifesta din nou în Ceruri și apoi, dacă omul nu va recunoaște semnele timpului, va fi ruina finală".

Doamna noastră continuă cu voce tare:

"America oprește-te, pentru că vei cădea în uitare ca și Imperiul Roman, pentru că L-ai jignit prea mult pe Fiul Meu Isus. Dumnezeu va trimite marea cometă a răscumpărării învârtindu-se deasupra întregii lumi și va fi ora impactului cu soarele, va exploda ca un foc de artificii și multe discuri de foc vor cădea pe pământ.

Fiule, acum ești obosit, pentru moment mă opresc, spunând, rugați-vă cu toții și fiți aproape de Tabernacolul lui Isus cu acte de adorație și reparație.

Fac apel la episcopi, la preoți: înțelegeți că ora este foarte gravă, fiți uniți cu poporul Meu al lui Dumnezeu.

Rugați-vă și instruiți-i, altfel, în ceasul judecății voastre, veți sta în fața lui Iisus. Vă binecuvântez".

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid07GjGLXZ9LaZ5S49TPrNq5GRddM8jqLdPhCN6CtVZjW7UsT1Zt2pbNQUokhncUwAFl&id=338943849458033

Un comentariu: