marți, 6 decembrie 2022

Dumnezeu Tatăl a reținut planurile malefice până acum, 4 noiembrie 2022, Valentina Papagna

În timpul rugăciunilor mele de dimineață și a Actului de consacrare la Inimile Unite ale lui Isus și ale Mariei, Domnul nostru Dumnezeu Tatăl a apărut dintr-odată.

El a spus: "Fiica Mea Valentina, am venit să-ți reamintesc mesajul pe care ți l-am dat în legătură cu toaleta și cu săpunul pe care îl țineai în mâini (vezi Mesajul din 18 martie 2018, redat mai jos). Aceasta reprezintă Milostivirea Mea pentru întreaga lume. Eu, Tatăl tău, vreau ca tu să contemplezi adesea acea viziune și să le spui copiilor Mei de pe pământ și să le explici ce înseamnă cu adevărat, dar vreau, de asemenea, să le spui oamenilor să se pocăiască și să se schimbe. Vremurile pe care le trăiți cu toții acum nu sunt bune. Multe lucruri care au fost prezise se întâmplă; multe dezastre au loc în întreaga lume, iar voi experimentați toate aceste schimbări. Nu am vrut să pun frică în inimile voastre, pentru că vă iubesc."

"Vreau ca voi să fiți în pace și să aveți încredere în Mine. Oamenii răi pregătesc un război, iar acesta este pe punctul de a începe, dar totul este decizia Mea. Până acum, Eu am reținut toate planurile lor malefice."

"Copiii Mei, vreau să vă rugați foarte mult pentru lume."

"Fiica Mea, pregătesc o nouă zi pentru tine. Du-te și reia-ți îndatoririle, iar Eu voi fi cu tine și vei simți Prezența Mea puternică oriunde vei merge. Dăruiește speranță și curaj tuturor celor pe care îi întâlnești."

El a zâmbit în timp ce a spus: "Aduceți-Mi un păcătos! Oferiți-Mi-l și aceasta va fi cea mai mare bucurie a Mea, iar Eu vă voi binecuvânta și vă voi mulțumi pentru asta".

"Rămâneți mereu umili și simpli. Știți cât de mult îmi place aceasta."

Îți mulțumesc, Tatăl meu iubitor. 

După Sfânta Liturghie, am participat la grupul de rugăciune Cenaclul Rozariului. Deodată, Dumnezeu Tatăl a vorbit pentru a doua oară în acea zi și a spus: "Astăzi, intervin foarte puternic printre voi, copiii Mei, și vă dau o binecuvântare specială. Rugați-vă pentru această biserică. Trebuie să fie reconstruită și schimbată. Rugați-vă pentru toate bisericile Mele, rugați-vă pentru Sfinții Preoți și rugați-vă pentru ca lumea să se pocăiască."

18 martie 2018

Trebuie să implorăm iertarea și îndurarea lui Dumnezeu.

Am avut o noapte grea din cauza suferinței pentru Sfintele Suflete așa că am decis să mă rog Sfântul Rozariu și alte rugăciuni pe care de obicei le spun dimineața.

Dintr-o dată, a apărut Maica Domnului cu Pruncul Isus. Erau însoțiți de un înger. Sfânta Fecioară Maria purta o tunică de culoare burgundă și violacee. Îi puteam vedea părul ei frumos, lung și șaten închis, deoarece nu purta voal. Apoi a spus: "Am venit să te invit să vii cu noi, pentru a-ți arăta și explica ceva ce nu ai știut până acum"

Dintr-o dată, am fost dusă într-un loc foarte sfânt. Am putut vedea că era Raiul. Eram în ceea ce părea a fi o clădire, iar camera în care ne aflam era destul de spațioasă. În centrul încăperii era o masă care semăna cu un Altar. Sfânta Fecioară Maria a spus: "Îl pun pe micul meu Prunc divin Isus în mâinile voastre pentru că știu că vă place să Îl îngrijiți".

Apoi mi-a dat cu blândețe Pruncul Iisus ca să-l țin în brațe. Arăta ca și cum ar fi avut între patru și cinci luni. Avea părul blond și ondulat și purta o cămașă de noapte de culoare albastru deschis.

Sfânta Fecioară Maria a spus: "Acum îl poți așeza pe Pruncul Iisus în mijlocul mesei".

În timp ce L-am așezat în mijlocul mesei, mi-am pus brațele de o parte și de alta a Lui, în caz că ar fi putut să cadă. Când m-am uitat în dreapta mea, am putut vedea un grup de oameni sfinți care recitau Sfântul Rozariu. Maica Sfântă mi-a spus: "Du-te la toaletă, ia un săpun și adu-l aici".

Eu am spus: "Dar Pruncul Iisus va cădea, trebuie să am grijă de El".

Sfânta Mamă mi-a răspuns: "Nu-ți face griji, va fi bine".

Am ascultat-o și m-am dus la toaleta care se afla în stânga mea. Când m-am uitat înăuntru, am fost uimită de cât de frumoasă era camera. Toaleta era foarte strălucitoare. Toți pereții erau făcuți din sticlă, strălucind ca  cristalele, iar podeaua era făcută dintr-o marmură strălucitoare de culoare deschisă. Pentru o clipă am ezitat să intru, din cauza frumuseții sale. De jur împrejurul pereților erau rafturi, toate din sticlă, iar pe aceste rafturi am văzut multe bucăți de săpun. Am intrat, am luat unul dintre săpunuri și, ținându-l în mână, mă pregăteam să mă întorc la Maica Domnului, când, deodată, a apărut Dumnezeu Tatăl.

Pe un ton foarte serios m-a întrebat: "De unde ai luat asta?".

I-am răspuns: "Chiar aici, din toaletă!".

"Cine ți-a spus să te duci acolo?". M-a întrebat.

"Maica Domnului", i-am răspuns eu.

Întrucât a fost Maica Binecuvântată cea care mi-a dat permisiunea să intru în toaletă, am putut vedea din expresia lui Dumnezeu Tatăl că era în regulă.

Apoi a spus: "Săpunul acela nu este bun!".

Uitându-mă la săpunul din mâna mea, care arăta ca un săpun normal, făcut în casă, am spus: "Mie mi se pare bun".

Dar apoi Dumnezeu Tatăl mi-a explicat: "Ceea ce vreau să spun este că are nevoie de două ingrediente mai puternice pentru a-l face mai bun".

Mă gândeam în sinea mea: "Poate că El vrea să spună că are nevoie de sodă caustică".

Auzindu-mi gândurile, Dumnezeu Tatăl a zâmbit și a spus: "Nu, nu atât de puternic! Asta îi va ucide pe toți!"

"Fiica mea, îți voi explica ce reprezintă acel săpun din mâna ta. Vezi acel grup de acolo, se roagă Sfântul Rozariu și asta este foarte bine. Ei se roagă și mijlocesc pentru oameni. Totuși, oamenii au nevoie și de un săpun bun pentru a-și spăla păcatele. Acum, că sunteți în Postul Mare, apropiindu-vă de Paște, trebuie să le spuneți oamenilor că trebuie să-și spele toate păcatele făcând o spovedanie bună. Ei trebuie să se curețe cu adevărat. Lumea are cu adevărat nevoie să fie spălată cu un săpun bun și să se pocăiască. Este atât de păcătoasă".

Arătând spre toaletă și fluturându-și degetul arătător, ca și cum ar fi mustrat, și pe un ton mult mai furios, Dumnezeu Tatăl a dat un avertisment sever: "Vedeți acea toaletă de unde ați luat săpunul acela. Spune-le oamenilor din lume că o voi închide foarte curând. Nu va mai exista săpun pentru a le spăla păcatele. Vorbesc clar! Mai este încă puțin timp, dar nu foarte mult, pentru ca ei să se pocăiască".

Am înțeles imediat că, odată ce va închide spălătoria, chiar dacă vor exista apeluri de la oameni care vor implora mila Sa, El nu le va răspunde, pentru că a dat lumii timp de convertire. El a implorat, a implorat și a avertizat, dar ei nu au luat aminte.

Apoi, Pruncul Iisus a venit spre noi. A venit ca un îngeraș în cămășuța lui albastră de noapte și a stat între Dumnezeu Tatăl și mine. Îl ascultam pe Dumnezeu Tatăl și, când m-am uitat a doua oară în jos, Pruncul Iisus dispăruse. Am înțeles că El a intrat în Duhul lui Dumnezeu Tatăl și au devenit Una.

Am simțit o pace și un calm atât de mare, cum nu se poate găsi nicăieri aici pe pământ.

Motivul pentru care Sfânta Fecioară mi-a cerut să îl pun pe Pruncul Iisus pe masă este pentru că El este Euharistia. Dumnezeu Tatăl a explicat că rugăciunile care erau rostite de sfinții din Ceruri sunt bune, dar nu sunt suficiente. Oamenii care trăiesc pe pământ au nevoie de un săpun bun pentru a-și curăța sufletul prin pocăință și spovedanie. Dumnezeu Tatăl le dă apoi Harul și Binecuvântările Sale.

Mai târziu, în timp ce mă rugam Coronița Divinei Milostiviri, Dumnezeu Tatăl mi-a vorbit și mi-a explicat: "Cele mai puternice două ingrediente sunt Iertarea Mea și Milostivirea Mea, iar ele lucrează împreună. Fără aceste două ingrediente, săpunul este inutil!".

Dumnezeu Tatăl este atât de Sfânt și, cum noi suntem păcătoși, trebuie să implorăm Iertarea și Mila Sa, înainte de a fi prea târziu și înainte de a se închide ușile Milostivirii.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/valentina-papagna/2022/december/02/so-far-god-the-father-holds-back-the-evil-plans/

Un comentariu: