miercuri, 7 decembrie 2022

Sufletele sfinte dau un avertisment serios lumii, 5 noiembrie 2022, Valentina Papagna

Mergeam prin Purgatoriu cu trei îngeri. Toți trei purtau uniforme; pantaloni albastru marin și cămași cu o ornamente mici de culoare albastru acvatic în jurul gulerului. Arătau foarte eleganți și frumoși, destul de deosebiți de sufletele sfinte, care erau foarte prost îmbrăcate.

Îngerii erau toți foarte prietenoși și zâmbitori și încercau să înveselească sufletele pentru a le încuraja să își ducă la capăt penitența.

Când ne-am apropiat de câteva grupuri de suflete, acestea m-au strigat. S-au apropiat și au spus: "De ce trăiesc oamenii de pe pământ atât de nepăsători? Ei vor doar distracție și să trăiască o viață bună, să aibă o mulțime de bani și bunuri materiale".

"Dacă ar ști cât de dăunător va fi acest lucru pentru ei în viața de apoi. Mulți fură, înșeală și fac tot felul de lucruri urâte și păcălesc oamenii săraci."

"Tot ceea ce știm din cunoștințele care ne-au fost date este că lumea va fi pedepsită sever. Tremurăm pentru voi, mai rău decât Sodoma și Gomora, mai rău decât orice altă pedeapsă care s-a întâmplat anterior în lume."

Sufletele sunt foarte fericite atunci când îngerul le vizitează. Ei îi numesc pe îngeri paznici. Ei spun: "Gărzi! Veniți, veniți!" Îngerii le dau mereu speranță și îi încurajează să aibă răbdare și să persevereze în suferință.

Suflete sfinte, vă rugăm să vă rugați pentru noi. Mulțumim, Doamne Isuse și Sfinți Îngeri.

https://afterthewarning.com/messages-from-heaven/valentina-papagna/2022/december/02/holy-souls-give-a-serious-warning-to-the-world/

Un comentariu: