marți, 20 decembrie 2022

NU MAI ESTE TIMP DE PIERDUT, IARNA VA ADUCE MARI DEZASTRE - Carbonia, 16.12.2022

 LUMEA SE PRĂBUȘEȘTE!

O MARE NENOROCIRE ESTE PE CALE SĂ SE ABATĂ ASUPRA PĂMÂNTULUI, DOAR CEI CARE AU FOST CREDINCIOȘI DUMNEZEULUI LOR CREATOR VOR AVEA PROTECȚIA ÎNGERILOR SĂI.

Îndoiți genunchii în rugăciune, oamenilor: calvarul este deja asupra voastră, dar vouă vă este indiferent!

CE MAI AȘTEPTAȚI SĂ VĂ CONVERTIȚI?

PROSTERNAȚI-VĂ ÎN FAȚA DUMNEZEULUI VOSTRU CREATOR!

STRIGAȚI  LA MILOSTIVIREA LUI!

SALVAȚI-VĂ, OAMENILOR, SALVAȚI-VĂ!

Sunteți plini de mândrie și acest lucru nu vă face bine; iadul poftește la sufletele voastre: dacă veți continua în acest ritm, nu veți mai avea scăpare.

ÎNTOARCEȚI-VĂ REPEDE LA MINE, COPIII MEI, CREDEȚI ÎN ACESTE CHEMĂRI DE SALVARE, DUMNEZEU VĂ IUBEȘTE ȘI VREA SĂ VĂ SALVEZE, NU FIȚI NEGHIOBI, NU MAI E TIMP DE PIERDUT, IARNA VA ADUCE MARI DEZASTRE. AVEȚI IUBIRE PENTRU VOI ÎNȘIVĂ, OAMENILOR, CONVERTIȚI-VĂ!

Nu pot opri dezastrul care este pe cale să se abată asupra acestei omeniri, deoarece există liberul arbitru; FĂRĂ consimțământul vostru, NU POT INTERVENI.

STRIGAȚI NUMELE MEU CELSFÂNT, OAMENLOR, RECUNOAȘTEȚI-VĂ PĂCĂTOȘI, DORIȚI-VĂ SĂ VĂ ÎNTOARCEȚI LA VIAȚĂ ÎN VIAȚĂ.

PĂCATUL VĂ ÎNROBEȘTE, OAMENILOR, RENUNȚAȚI LA PĂCAT, COPIII MEI!

Durerea Mea este nesfârșită, voi nu înțelegeți încă, dar veți înțelege în curând, pentru că veți intra în marele necaz, ...ceea ce am vrut să evit, dar voi Mi-ați spus "nu", refuzând chemările Mele la convertire.

O, oamenilor! ÎNCĂ VĂ CER CU DRAGOSTE DE TATĂ ȘI DE DUMNEZEU CREATOR, SĂ VĂ OPRIȚI MĂCAR O CLIPĂ PENTRU A REFLECTA ASUPRA MODULUI ÎN CARE VĂ CONDUCEȚI VIAȚA.

Întrebați-vă dacă mergeți pe calea cea bună! ÎNTREBAȚI-VĂ DACĂ RESPECTAȚI PORUNCILE LUI DUMNEZEU! Amintiți-vă că numai prin ascultare față de Dumnezeul vostru Creator puteți găsi mântuirea.

ACUM TRAG CORTINA PESTE ACEASTĂ ISTORIE STRĂVECHE ȘI DESCHID O NOUĂ ERĂ.

Iubite creaturi ale Tatălui vostru, ACUM ESTE TIMPUL SĂ ALEGEȚI DACĂ VREȚI SĂ RĂMÂNEȚI CU DUMNEZEU CREATORUL VOSTRU SAU SĂ ARDEȚI ÎN FLĂCĂRILE IADULUI.

Reflectați, oamenilor, reflectați!!!

Alegerea vă aparține!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8417671738274888&set=a.242597375782406

Un comentariu: