vineri, 9 decembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, DUMINICĂ, 4 DECEMBRIE 2022

Repostat: Viziunea mașinii de tocat carne, 18 februarie 2012

"Eram în timpul adorației și mi-a apărut o viziune despre ceva care semăna cu o mașină de tocat carne cu o pâlnie în partea de sus. Am văzut un om intrând în partea de sus a pâlniei și coborând în mașina de tocat carne, iar aceasta a început să toace. Am început să văd mici bucăți de substanțe dure care zburau din mașina de tocat în timp ce aceasta toca. Am văzut că omul trecea prin dureri și adversități teribile și prin multe situații dificile în timp ce se afla în mașina de tocat. Apoi am auzit cuvintele: "Treierat".

Am văzut că niciuna dintre învățăturile pufoase pe care le auzise omul nu putea rezista presiunii teribile a mașinii de tocat carne și au zburat rapid pe partea superioară. În timp ce mă uitam, mi s-a arătat că oamenii care se aflau în mașina de tocat carne erau cei care dăduseră cel mai mult pentru Împărăția lui Dumnezeu. Când mașina de tocat s-a oprit, omul a căzut prin partea de jos, dar arăta diferit - era mai puternic, purta o armură foarte strălucitoare, zâmbea și era foarte fericit. Atunci am auzit cuvântul "Echipat".

În lateral, am putut vedea că și alții care se întinseseră mai puțin treceau prin situații. I-am văzut pe unii fiind loviți de ciocănele de frăgezit carnea, unii foarte tare, iar alții nu atât de tare. Strigau în timp ce ciocanul cobora asupra lor, dar mâna blândă care mânuia ciocanul continua să bată. Am știut în duhul meu când am văzut acest lucru că lucrurile se rezolvă prin lovituri. Am simțit cu tărie că Domnul avea ceva să ne spună despre ceea ce îmi arăta și am început să mă rog ca El să ne dezvăluie acest lucru. Iată ce a spus El:

Da, fiica Mea, mulți dintre copiii Mei care au fost chemați la lucrarea Împărăției Mele se află acum pe aria Mea de treierat. Separ de ei tot ceea ce nu-Mi place și îi pregătesc pentru folosul Meu.

Aceștia sunt cei care Mi s-au supus în întregime pentru scopurile Mele și mare va fi răsplata lor, căci lucrările pe care le vor face acum Îl vor glorifica pe Fiul Meu pe pământ.

Se apropie un timp de mare întuneric pe pământ, când nimeni nu va ști sau nu va înțelege tot ceea ce se întâmplă.  Puțini vor vedea scopurile Mele în ceea ce va urma, doar copiii Mei care au umblat cu Mine prin timpul de întuneric vor înțelege și vor ști cum să se aclimatizeze în acel timp. În acel timp, va fi o mare agitație, o mare nevoie și multă incertitudine. Va fi cea mai întunecată dintre vremuri.

Eu le voi da copiilor Mei care umblă aproape de Mine ochi pentru a vedea în întuneric. Le voi da revelații mari și mărețe pentru ca ei să poată supraviețui la ceea ce va urma. Eu voi avea grijă de ei, îi voi proteja și voi păstra tot ceea ce este al lor, pentru ca ei să poată spune altora despre marea Mea credincioșie.

Nu trebuie să faceți nimic, copiii Mei, pentru a vă pregăti pentru ceea ce va urma, pentru că Eu vă pot oferi tot ce aveți nevoie. Mergeți cu Mine. Căutați fața Mea în fiecare zi. Nu neglijați timpul petrecut cu Mine și nu vă lăsați duși în rătăcire de distracțiile lumii, căci lumea nu vă poate salva de ceea ce va veni.

Mergeți înainte, rostiți Cuvântul Meu. Spuneți altora despre Dumnezeul vostru care are puterea să salveze și să elibereze. Vegheați și rugați-vă, căci acest timp se apropie repede."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid026ZEHhzmvePD1jR3MxLESdYQQcqHrwArwDPTCcQTEzNpBdFuD17tfGWEcXj8GxVFjl&id=100068591042501

Un comentariu: