joi, 1 decembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 26 NOIEMBRIE 2022

 Repostat: Brusc, 2 martie 2021

   "Mulți dintre copiii Mei sunt încercați și testați în aceste vremuri incerte de pe pământ. Unele zile sunt foarte dificile pentru voi, iar dușmanul vă ispitește să vă îndoiți de ceea ce va urma și dacă veți putea rezista. Aceste încercări sunt necesare pentru ca voi să fiți întăriți în mintea și credința voastră. Prin însăși natura lor, ele vă învață credința și rezistența. Nu disperați în zilele dificile, copiii Mei.

   În aceste vremuri, Eu răspund brusc la multe lucruri celor care sunt cu adevărat ai Mei. Pentru cei care Mă caută cu adevărat și rămân în Cuvântul Meu, voi realiza brusc lucruri pe care ați dorit de mult să le vedeți.

   Aceste răspunsuri bruște la rugăciune îl frustrează pe dușman, în timp ce îi încurajează pe copiii Mei să continue să Mă caute, să continue să creadă, rugăciuni la care nu ați primit răspunsuri de mult timp, la care acum vă este greu chiar să credeți, dar totuși continuați vă rugați. Doresc să aduc brusc răspunsuri la multe dintre acestea pentru cei credincioși ai Mei, pentru ca voi să-mi dați Multă glorie."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=448427887453576&set=a.403808015248897

Un comentariu: