sâmbătă, 24 decembrie 2022

ÎN CURÂND VEȚI FI RĂPIȚI! – Carbonia, 17.12.2022, ora 16:31

 Preasfânta Maria:

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez.

FIȚI VIGILENȚI, COPIII MEI!

Această generație va vedea semnele anunțate de vechii și noii profeți ai lui Dumnezeu.

RUGAȚI-VĂ NEÎNCETAT: AȚI AJUNS ACUM LA SFÂRȘITUL ACESTEI VIEȚI! Dumnezeu se află de cealaltă parte a drumului și vă așteaptă cu brațele deschise, vă așteaptă în fața porții Casei Sale, ... o va deschide la sosirea voastră, vă va primi în Sine, vă va da viață în minunile iubirii Sale.

În Noul Pământ, pajiștile sunt mereu înflorite, parfumurile sale încântătoare; izvoare noi; o apă pură țâșnește din pieptul Regelui vostru, dorește să vă stropească, veți fi purificați în El, spălați în propriul Său Sânge. El vă așteaptă pe toți cu o dragoste imensă, ... va fi un mare ospăț! Un mare banchet, unde miriade de îngeri vor cânta imnuri de slavă și laudă pentru Regele regilor.

În curând Cerurile se vor deschide și veți vedea ARMATA CEREASCĂ coborând pe Pământ. Sfântul Arhanghel Mihail conduce Armata, Iisus este conducătorul, El călărește un cal alb îmbrăcat în purpură și aur.

Coroana Lui strălucește în diamantele Sale de lumină infinită, aceeași lumină care este emanată din Trupul și din Ochii Săi, ... Fața Sa radiază de lumină, zâmbește copiilor Săi, celor pe care vine să-i îmbrățișeze pentru a-i aduce în viața cea nouă unde se vor bucura de tot Binele Său, de Toată măreția iubirii Sale.

Copiii mei, iubiți ai Mamei voastre Cerești și ai lui Isus Hristos Domnul vostru: iată, SFÂNTUL DUH SE VA pogorî peste COPIII LUI DUMNEZEU, EI vor fi ridicați și duși într-o altă viață, ÎNTR-O LUME ÎN CARE ÎȘI VOR RELUA ÎNFĂȚIȘAREA DE ODINIOARĂ,  CEA DIVINĂ,  IMAGINEA ȘI ASEMĂNAREA LUI DUMNEZEU CREATORUL.

Mai aveți încă puțin timp de trăit pe Pământ; ÎN CURÂND, veți fi răpiți și veți primi darurile Duhului Sfânt.

Mulți dintre voi vă veți întoarce pentru a vă îndeplini misiunea: să-i evanghelizați pe cei care s-au lepădat de Dumnezeu și care s-au îndepărtat de El pentru a prefera lucrurile acestei lumi: capriciile acestei vieți, care acum se va stinge pentru totdeauna!

DOMNUL INTERVINE PENTRU A SPUNE "AJUNGE!".

EL VA RĂSTURNA ORICE SITUAȚIE,

EL VA DISTRUGE CEEA CE NU ESTE BUN

PENTRU A ADUCE DOAR BINELE INFINIT.

Vă îmbrățișez, copiii mei. Sunt aici cu Isus, cu Duhul Sfânt și cu Dumnezeu Tatăl! Cerul este aici cu voi pentru a sărbători încă de astăzi noua viață, noua dimensiune, în care totul va fi în iubirea Dumnezeului vostru Creator.

GRĂBIȚI-VĂ, COPIII MEI, GRĂBIȚI-VĂ!!! AM AJUNS, ... TUNĂ VOCEA LUI DUMNEZEU ACUM!

EL ESTE NERĂBDĂTOR SĂ INTERVINĂ PENTRU A PUNE CAPĂT ACESTEI SITUAȚII TERIBILE CARE DOMNEȘTE ÎN BISERICA SA DE PE PĂMÂNT ȘI ÎN LUME, DIN CAUZA LUI SATANA, DUȘMANUL SĂU.

Înainte! Astăzi sunteți îmbrățișați de Cer! ... binecuvântați de Cer! ... chemați să conduceți această Lucrare până la sfârșit. Isus vă așteaptă pe toți pentru a vă da din El însuși.

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, fiți binecuvântați de Dumnezeu. Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8431192550256140&set=a.242597375782406

Un comentariu: