sâmbătă, 17 decembrie 2022

FIȚI PĂSTRĂTORI AI CUVÂNTULUI LUI ISUS - Carbonia, 14.12.2022

Preasfânta Maria este cu voi, copiii mei iubiți, ... stele ale Cerului!

Iată, Isus este aici cu mine, vă îmbrățișează și vă pecetluiește în inimile voastre cu Cuvintele Sale de iubire și fidelitate.

Iubiții Domnului, grindina va cădea din abundență, împreună cu focul vor aduce mare distrugere, dar copiii lui Dumnezeu vor fi protejați în Mâinile Lui.

Iubiți copii, o, voi care Îl căutați pe Isus: ... iată, cu adevărat Îl găsiți, El locuiește în voi, în inimile voastre, măreția Lui în curând se va manifesta în voi.

Veniți, COPIII MEI, calvarul vostru s-a terminat, lumea nouă vă așteaptă să vă ofere viață în fericire și iubire veșnică.

FIȚI PĂSTRĂTORI AI CUVÂNTULUI LUI ISUS ȘI CÂNTAȚI-I LUI CINSTE ȘI GLORIE,

LĂUDAȚI-L PE EL, STRIGAȚI-I NUMELE LUI CEL SFÂNT,

FACEȚI-L SĂ SIMTĂ MAREA VOASTRĂ DORINȚĂ DE A-L AVEA PRINTRE VOI.

FURTUNA A ÎNCEPUT, CARNAVALUL VA FI DE MARE DISTRUGERE, OMUL RĂU ÎȘI VA PUNE CĂLĂII PE STRĂZILE LUMII, VA ASCUNDE ADEVĂRUL ȘI VA RIDICA LA SUPRAFAȚĂ RĂUL.

O, oameni în blană de oaie, care astăzi umblați pe cărările acestei lumi pentru a fura suflete, SĂ ȘTIȚI CĂ PENTRU RĂUTATEA VOASTRĂ veți arde în flăcările iadului.

FIII MEI, SFÂNTUL PAUL ESTE CU VOI ȘI VĂ VA ÎNSOȚEȘTE ÎN ACEST URCUȘ CHINUITOR, încă puțin și vă veți întâlni în viața cea nouă și împreună veți cânta Viața în Viață.

SFÂNTUL PETRU SE ÎNTOARCE PENTRU A VĂ LUMINA CALEA ADEVĂRULUI, SE ÎNTOARCE PENTRU A-L SUSȚINE PE BENEDICT AL XVI-LEA, ... împreună vor striga pentru venirea lui Isus.

Pace vouă, copiii mei, pace vouă! Astăzi voi fi, ca întotdeauna, cu voi pe Colină, apoi voi vizita casele voastre pentru a le binecuvânta și a le proteja de atacurile diavolului.

Zâmbiți, copiii mei, acesta este ceasul victoriei voastre, pentru că împreună cu mine veți urca la Tatăl și îi veți spune:

"TATĂ, ÎȚI MULȚUMIM PENTRU IMENSA TA MILOSTIVIRE FAȚĂ DE NOI!

MULȚUMIM PENTRU TOT CE AI FĂCUT PENTRU NOI!

IATĂ-NE AICI, AM VENIT LA TINE CA SĂ-ȚI MULȚUMIM!".

Toți copiii tăi Mă îmbrățișează, tânjind să-L întâlnească pe Dumnezeul lor, Regele!

Preasfânta Maria.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8403121983063197&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu