marți, 13 decembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, SÂMBĂTĂ, 10 DECEMBRIE 2022

Repostat: Trebuie să aveți credință, 17 iulie 2018

    "Copiii Mei, fiți atenți la călăuzirea Mea. Fiți atenți, deoarece vă conduc pe mulți dintre voi din locul în care vă aflați și în situații noi. Acestea vor fi situații de provizii reduse, deoarece vă învăț să vă bazați doar pe Mine. Dacă veți urma călăuzirea Mea, veți intra într-o pustietate și veți fi temători pentru o vreme, dar veți ieși din ea cu o credință uriașă.

   În timp ce merg cu copiii Mei prin vremurile de pustiu din viața lor, îi antrenez să aibă credință. Îi antrenez până când natura lor se schimbă din necredință în credință. Eu sunt un Dumnezeu mare și puternic și pot să am grijă de toți, dar acest lucru nu este posibil fără o credință mare.

   Proviziile voastre în ceea ce vine vor fi direct proporționale cu credința voastră în Mine {de a oferi}, așa că permiteți ca această pregătire să vină. Nu vă împotriviți călăuzirii Mele, deoarece aceasta este singura voastră speranță de a evita Semnul care va veni {al Fiarei} și de a nu pieri în foamete."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0vU7aLPY5MvvtUJNsaJ1UBdtKVVSUyz1K8WkvBh5T1HP5YcoCtVZSwDyWJKsj3q3l&id=100068591042501

Un comentariu: