miercuri, 14 decembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, LUNI, 12 DECEMBRIE 2022 - Mulți dintre cei pe care îi cunoașteți

"Copiii Mei, în acest timp, separarea dintre oi și capre va crește simțitor. Decalajul se mărește deoarece trebuie să vă separ de tot ceea ce este din lume, pentru a nu vă influența în ceea ce va urma, căci sufletele voastre sunt în joc.

Aversiunea lor față de voi și față de toți cei care susțin Numele Meu va crește dramatic, deoarece vă îndreptați rapid spre timpul sfârșitului.

Pe măsură ce se apropie sfârșitul tuturor lucrurilor, ei vor încerca să îndepărteze tot ceea ce este de la Mine, căci asta îi condamnă pentru păcatul lor și nu doresc să-și recunoască păcatul, ci să continue să-l facă. Ei au ales răul în locul binelui și vor fi dați pe mâna lui, deși le ofer multe șanse de a se căi. Nu-i judecați, copii, căci ei sunt călăuziți de necredința lor și nu vor altă cale decât cea a păcatului.

Se apropie un timp de mare durere. Pregătiți-vă inimile, pentru mulți care știți că vor alege calea greșită în acel timp. "

https://www.facebook.com/photo/?fbid=459674916328873&set=a.403808015248897

Un comentariu: