miercuri, 28 decembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, JOI, 22 DECEMBRIE 2022 - Învățați să aveți încredere în Mine

 "Copiii Mei se tem de durere. Vă temeți de greutăți și de suferință, însă suferința este cea care vă întărește împotriva a ceea ce va veni. Suferința vă învață compasiunea și faptul că vă bazați pe Mine în suferință vă clădește credința într-un mod în care nimic altceva nu o poate face.

Deși deseori iau ceva de la voi pentru a permite darul suferinței în vieți care nu au cunoscut-o niciodată, vă dau înapoi un dar de o valoare incomensurabilă în credința voastră și în relația voastră cu Mine.

Copiii Mei, dacă veți începe să vă încredeți în Mine acum, veți descoperi că acest nou test nu este atât de dificil pe cât credeți. Acest test vă va dezvălui marea voastră nevoie de Mine în noi domenii. Vă veți bucura pe măsură ce veți învăța să vă încredeți și mai mult în Mine și veți vedea că Eu vă sunt credincios.

Vă veți bucura și mai mult când vă voi da înapoi daruri care nu pot veni decât de la Mine.  Învățați să vă încredeți în Mine."

NOTĂ: Acest cuvânt m-a făcut să mă gândesc la plantele pe care le-am crescut în interior și la faptul că am învățat că nu poți ține răsadurile în viață mult timp în interior decât dacă pui un ventilator care să sufle peste ele. Motivul este că, fără adversitatea vântului, tulpinile lor nu dezvoltă nicio putere și, pe măsură ce devin mai înalte, pur și simplu cad și mor.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=467663425530022&set=a.403808015248897

Un comentariu: