vineri, 30 decembrie 2022

O NOUĂ GENERAȚIE VA UMBLA PE NOUL PĂMÂNT - Carbonia, 24.12.2022

BAT LA UȘA INIMII TALE, FIUL MEU, DESCHIDE-O DUMNEZEULUI TĂU AL IUBIRII, CREATORULUI TĂU; IATĂ CĂ AM VENIT SĂ-ȚI ADUC VIAȚA ÎN MINE, ÎN BUCURIA VEȘNICĂ A IUBIRII.

Vin tresăltând de bucurie, îți mângâi pieptul, omule, tânjesc să te îmbrățișez, să te aduc în Mine, să Mă dăruiesc ție în veșnicie.

CEI "DREPȚI" ÎN DOMNUL AȘTEAPTĂ CU CÂNTECE DE BUCURIE SOSIREA REGELUI LOR DUMNEZEIESC, STĂPÂNUL: CEL CARE ȘI-A DAT VIAȚA DIN DRAGOSTE PENTRU MÂNTUIREA OMENIRII.

ONORAȚI-L PE DUMNEZEUL VOSTRU CU TOT "DA"-UL VOSTRU SINCER, PRIMIȚI-L ÎN VOI; ÎNTOARCEREA LUI ESTE ÎN GLORIE! El vă va aduce măreția Sa în dragoste, vă va îndestula orice dorință de iubire, vă va copleși cu El însuși.

Înainte, poporul Meu! Înainte, poporului lui Israel, iată, a venit vremea sfârșitului, VENIREA DOMNULUI VA aduce bunăstare tuturor fiilor Săi, îi va pune în starea de a nu mai fi în nevoi, căci le va da toate în bucurie și fericire.

Copiii Mei, o, voi care Mă slujiți, care Mă urmați, care Mă iubiți din toată inima voastră, iată, cu adevărat vă spun: așteptați-Mă la Leagănul Meu(ieslea), iată, SFÂNTUL CRĂCIUN VĂ VA UMPLE DE SINE; VĂ VA DA LUMINA LUI ȘI VEȚI RADIA DE IUBIRE ȘI BUCURIE.

Copiii lui Dumnezeu se vor întâlni acum cu Dumnezeul lor al iubirii: va fi pentru totdeauna! Uniți într-o singură inimă și un singur suflet, se vor bucura de Frumusețea Dumnezeului lor, darul iubirii infinite!

O nouă viață, O NOUĂ GENERAȚIE devotată Dumnezeului lor, în fidelitate absolută, VA UMBLA pe PĂMÂNTUL NOU desculță; nu va mai simți niciodată frig, nici foame, nici mizerie, căci toate vor fi în minunile Domnului Dumnezeul lor, Regele regilor!

VENIȚI, VENIȚI SĂ-L ADORAȚI PE PRUNCUL ISUS ÎN LEAGĂNUL LUI(IESLEA SA), spuneți-i toată dragostea voastră și dorința arzătoare care este în voi pentru El, și îmbrățișați-L!

ÎN ACEASTĂ NOAPTE SFÂNTĂ, SFÂNTA MARIA ÎȘI VA AȘEZĂ COPILUL ÎN IESLEA DIN BETLEEM, îl va așeza pentru renașterea inimilor oamenilor! Toți vor vedea Frumusețea și Lumina Lui! Amin.

Binecuvântez poporul sfânt al lui Dumnezeu!

Și iată, EL VINE!  Amin.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8458430344199027&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu