marți, 20 decembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX SÂMBĂTĂ, 17 DECEMBRIE 2022

 Repostat: Intrați într-o nouă perioadă de încercare, 3 august 2012 

"Mă rugam în legătură cu noul val de atacuri ale inamicului împotriva relațiilor din Trupul lui Hristos, când Domnul a început să-mi spună acest cuvânt:

Da, copiii Mei, vrăjmașul vine cu mare răzbunare să vă atace casele, relațiile, locurile de muncă, tot ceea ce vă este drag. Trebuie să fiți mai vigilenți cu fiecare zi care trece cu ceea ce este sacru pentru voi - asupra relației voastre cu Mine, asupra celor pe care îi iubiți, asupra siguranței voastre, pentru că el are multe alte atacuri planificate împotriva voastră, împotriva întregului Meu popor.

Zilele pe care le trăiți pe pământ sunt într-adevăr întunecate, dar ele vor deveni mult mai întunecate înainte de sfârșitul timpului. Vă veți confrunta cu toții cu situații nemaiîntâlnite, situații atât de disperate și de ticăloase, încât mintea voastră se va strădui să le înțeleagă. Eu vă voi proteja în acele zile, dacă veți umbla îndeaproape cu Mine, căci Eu îi protejez întotdeauna pe ai Mei, dar cei care nu Mă cunosc vor suferi mari pierderi în aceste vremuri.

Intrați acum într-o nouă perioadă de încercare, copiii Mei. Ceea ce vă este testat acum contează mai mult ca niciodată, pentru că dușmanul caută să vă distrugă, iar testele cu care vă confruntați acum decid la ce anume din viața voastră va avea acces. Răspunsul vostru la testele Mele este cel care decide acest lucru pentru voi.

Îi veți da acces la corpul vostru? Mintea voastră? Căsătoria voastră? Îi veți da acces pentru a distruge tot ceea ce v-am chemat să faceți? La misiunea la care v-am chemat? Orice domeniu al vieții voastre în care nu umblați pe căile Mele este deschis pentru el. V-am dat mult timp să vă pocăiți. V-am implorat să fiți ai Mei, să vă lăsați păcatele și să umblați cu sfințenie înaintea Mea. Mulți dintre voi ați refuzat să ascultați și să vă supuneți.

În acest timp, dușmanului i se va permite să vă cearnă din cauza neascultării voastre de poruncile Mele. Ați ales această cale grea pentru voi înșivă, nu aceasta a fost dorința Mea pentru voi. Copiii Mei care umblă cu sfințenie înaintea Mea vor avea o cale mult mai ușoară în acest timp.

Cu cât vă străduiți mai mult să umblați pe căile Mele, cu atât vă pot binecuvânta mai mult. Nu voi binecuvânta neascultarea față de Mine sau față de poruncile Mele.

Este timpul să alegeți. Fiecare alegere pe care o faceți contează - fie în favoarea, fie în defavoarea voastră - fie vă apropiați mai mult de Mine, Stânca mântuirii voastre, fie vă duceți mai mult în întuneric pentru eternitate. Ce veți alege, copiii Mei?

Veți schimba o eternitate cu Mine pentru plăcerile trecătoare ale cărnii voastre?"

https://www.facebook.com/photo/?fbid=463789199250778&set=a.403808015248897

Un comentariu: