luni, 5 decembrie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX, VINERI, 2 DECEMBRIE 2022

Repostat: Aratați-Mi că puteți fi de încredere, 19 august 2012

"Libertatea se adaugă bucuriei în care trăiește poporul Meu, căci păcatul aduce întotdeauna sclavie și îl înlănțuie de rușinea și dorințele lor păcătoase. Eu doresc ca poporul Meu să trăiască liber de aceste lanțuri și de dorințele chinuitoare ale cărnii și ofer acest lucru fiecăruia dintre copiii Mei în mod gratuit prin Sângele prețios al Fiului Meu Isus.

Dacă veți accepta ajutorul Meu, dacă vă veți împotrivi diavolului și vă veți lăsa păcatele, chiar dacă carnea voastră suferă, vă voi elibera de aceste dorințe, pentru că este în puterea Mea să vă ajut să Mă doriți mai mult pe Mine și căile Mele, iar odată cu aceasta vine și o forță puternică. Trebuie să-Mi arătați că puteți avea încredere în puterea Mea înainte de a vă permite să umblați în ea.

Sunt unii care doresc puterea Mea pentru gloria și promovarea propriului nume, nu al Meu. Unii care o doresc pentru a promova lucrările "lor". Nu știți, copii, că toată slujirea se face în Numele Meu și numai pentru a Mă glorifica pe Mine? Dacă vă glorificați pe voi înșivă, nu-Mi mai slujiți deloc Mie, ci pentru scopurile voastre proprii, iar acest lucru nu îl voi onora sau binecuvânta.

Unii dintre voi se miră că nu v-am promovat așa cum vă așteptați sau cum v-am arătat în vise și viziuni cu mult timp în urmă. Acesta este motivul - ați părăsit calea iubirii Mele, a îngrijirii oilor Mele, pentru a vă face un nume pentru voi înșivă. Voi doriți să vă faceți un nume mare pe pământ. Cel care își caută propriul nume nu poate fi încredințat cu marea Mea putere sau ungere. Pierdeți destinul pe care vi l-am arătat dacă continuați pe calea mândriei, deoarece, slujindu-vă pe voi înșivă, îl slujiți pe cel Rău și nu pe Mine.

Voi strigați: "Unde este promovarea mea, Doamne? Unde sunt toate binecuvântările pe care mi le-ai arătat?"?  Cel Rău caută să-ți ia aceste binecuvântări, copilul Meu, și de fiecare dată când cedezi ispitei și mergi pe căile lui, i le dai. Nu este alegerea Mea pentru tine. Tu îți alegi nivelul de binecuvântare cu răspunsul tău la fiecare încercare, la fiecare gând ispititor."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid038NqK73nXRkRcU78dayh3Tfrfx1JztmvvViYHM1wXtWieXH49HKdgUAHdP75juWi9l&id=100068591042501

Un comentariu: