sâmbătă, 31 decembrie 2022

LUCRĂRILE DOMNULUI VOR FI ÎMPLINITE - Carbonia, 27.12.2022

 Cerul cenușiu avansează, furtuna se apropie: iarna va fi rece și oamenii nu se vor putea încălzi.

MONSTRUL RĂULUI ESTE LA PÂNDĂ, CU TENTACULELE SALE APUCĂ SUFLETELE ÎNGHEȚATE! ELE SE AFLĂ SUB STĂPÂNIREA LUI: NU SE VOR PUTEA ELIBERA PENTRU CĂ SUNT PREA SLABE FĂRĂ IUBIREA LOR DE DUMNEZEU, DE CARE S-AU ÎNDEPĂRTAT PENTRU A URMA LUMINILE FALSE PE CARE MONSTRUL LE-A MANIFESTAT ÎN OCHII LOR.

Iubiți copii, cu adevărat vă spun: implorați Milostivirea Mea, îndepărtați-vă de păcat și cereți-Mi iertare cu o adevărată căință a inimii.

Ați ajuns la timpul prezis în Apocalipsa lui Ioan:

VEȚI VEDEA ACUM PROFEȚIILE PREZISE CUM SE ÎMPLINESC SUB OCHII VOȘTRI,

VEȚI VEDEA ÎNAINTAREA ARMATELOR DE DEMONI CARE VOR CĂUTA SĂ VĂ FURE SUFLETELE, VEȚI AUZI ZĂNGĂNITUL LANȚURILOR SALE TÂRÂNDU-SE PE STRĂZILE PĂMÂNTULUI, VEȚI SIMȚI GER ÎN INIMILE VOASTRE ȘI NU VEȚI PUTEA SĂ VĂ APĂRAȚI PENTRU CĂ SUNTEȚI LIPSIȚI DE MINE.  

NU VEȚI AVEA AJUTORUL ÎNGERILOR MEI, PENTRU CĂ  V-AȚI LEPĂDAT DE MINE, PREFERÂNDU-MI ȘARPELE BLESTEMAT.

Copiii Mei, și nu mai sunteți ai Mei prin alegerea voastră liberă, astăzi veți fi călcați în picioare chiar de cel pe care l-ați urmat în locul Meu.

Iubitele Mele făpturi, CUVÂNTUL este pe cale să se manifeste în trup și, asemenea lui Toma, veți putea pune degetul în coasta Lui și să credeți.

Bucurați-vă, poporul Meu, bucurați-vă! IATĂ, DUMNEZEUL VOSTRU VINE SĂ VĂ ELIBEREZE DIN ROBIA SATANEI, VINE SĂ VĂ IA ÎN BRAȚELE SALE ȘI SĂ VĂ DUCĂ ÎNTR-O LUME NOUĂ, UNDE TOTUL E ÎNMIRESMAT DE CER!

LUCRĂRILE DOMNULUI VOR AVEA ÎMPLINIREA LOR, ... DUMNEZEU ESTE CEL CARE VREA ACEST LUCRU!

Cu voie sau fără voie, totul se va împlini în ochii celor nebuni, vor vedea intervenția lui Dumnezeu și nu vor putea face altceva decât să rămână șocați.

IAR VOI, CEI CARE SPUNEȚI CĂ SUNTEȚI PĂSTORII MEI, VOI, CARE NU MAI PROCLAMAȚI ADEVĂRUL DE LA AMVON, VOI, CARE VĂ AMĂGIȚI CĂ AVEȚI DREPTATE, DEȘI ȘTIȚI CĂ NU ESTE AȘA, VĂ SCUFUNDAȚI ÎN ACEA BARCĂ CARE ACUM ESTE CA O SITĂ, ESTE PLINĂ DE APĂ!

Iată, în curând se va scufunda pentru că Mă jigniți, voi lua înapoi la Mine ceea ce Îmi aparține și voi deschide porțile iadului pentru a-i catapulta în el pe toți trădătorii.

IUDA! IUDA! UNDE ESTE VICTORIA TA?

AI LUAT FORMA ȘARPELUI BLESTEMAT,

TE-AI LĂSAT FASCINAT DE EL ȘI ÎL SUSȚII,

ȚI-AI VÂNDUT SUFLETUL,

VEI MURI ÎN DURERI GROAZNICE,

VEI LOCUI ÎN IAD... UNDE NU VEI AVEA NICIODATĂ PACE.

Iisus spune poporului Său credincios: "Iată, copiii Mei, bucurați-vă, căci astăzi a venit mântuirea pentru voi. Ați suferit din cauza blasfemiilor trădătorilor; v-ați dat viața pentru împlinirea planului lui Dumnezeu; ați susținut și ați proclamat sfânta Evanghelie; astăzi, plini de Duhul Sfânt, veți primi bucuria vieții veșnice în Mine.

BUCURAȚI-VĂ, COPII AI LUI DAVID, BUCURAȚI-VĂ! IATĂ CĂ EL VINE!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=8467841396591255&set=a.242597375782406

Un comentariu: