joi, 22 decembrie 2022

Conversații mistice, 8-12.12.2022

Doamne! Am văzut un video care vorbea despre ingredientele vaccinurilor, despre efectele acestora și despre modul în care sunt fabricate. Un om de știință ridică vălul de pe acest plan diabolic.

https://rumble.com/v1q4x7t-figyeld-a-vizet-dr.-bryan-ardis-a-globlis-gyilkos-agenda.html

Iisuse! Îți mulțumim că ne-ai dat perseverență și curaj în cea mai mare nebunie vaccinală și prin intervenția Duhului Tău cel Sfânt ai împiedicat aceasta. Mulțumesc pentru înțelepciune și vederea clară. Binecuvântat să fii, Doamne!

Tatăl Ceresc: Copilul Meu, există oameni de știință curajoși care îndrăznesc să spună adevărul. Acest medic creștin a făcut o lumină clară asupra ingredientelor, efectelor și cauzelor acestora.

Așa a început totul, odată cu crearea omului, când am pus ADN-ul Meu ca o pecete în genomul uman. Această pecete este acea scânteie divină care rămâne în om de la naștere până la moarte.

Cu aceasta puteți spune, (l-am "rezervat"), l-am marcat pe om pentru Mine, ca începând din veșnicie să fie al Meu. Numai prin voința sa liberă, prin alegerea sa, poate să se rupă de Mine.

Satana știe acest lucru. După ce a fost alungat din Rai, după răzvrătire, a jurat răzbunare împotriva Mea și împotriva omului, pentru că acesta a căzut din har. Am spus șarpelui din vechime: "Pe burtă să te târăști și țărână să mânânci toată viața ta, tu îi vei mușca călcâiul și ea  îți va zdrobi capul".

Geneza, cap 3, 14-15

Domnul Dumnezeu a zis şarpelui: „Fiindcă ai făcut lucrul acesta, blestemat eşti între toate vitele şi între toate fiarele de pe câmp; în toate zilele vieţii tale, să te târăşti pe pântece şi să mănânci ţărână*.

* Isa 65:25 Mica 7:17

15Vrăjmăşie* voi pune între tine şi femeie, între sămânţa ta şi sămânţa** ei†. Aceasta†† îţi va zdrobi capul, şi tu îi vei zdrobi călcâiul.”

Bătălia străveche a început în Grădina Edenului. Șarpele, cel viclean, cel care pândește înaintea atacului, cel șiret, cel rău și josnic, cel mai periculos prădător datorită veninului său.

Satana a fost în Rai cel mai frumos, cel mai deștept și cel mai inteligent din ierarhia îngerilor . El știa de această scânteie divină care l-a pecetluit pe om pentru Dumnezeu. În furia și invidia sa, el vrea să elimine această scânteie divină din om și să înlocuiască Pecetea divină cu semnul fiarei. Pecete și semn. Una sfințește, cealaltă stigmatizează, ucide. Își pune labele murdare pe această Pecete, o sfărâmă, o zdrobește. Își înțeapă veninul mortal în umanitate.

Dar voi nu disperați niciodată! Sângele Fiului Meu cel Sfânt, Sângele mântuirii, se revarsă continuu asupra acestei generații nerecunoscătoare. Această generație a primit Pecetea Dumnezeului cel Viu, care este Sângele Mielului. Cel care crede și Îl mărturisește pe Isus cu gura lui, care perseverează cu stăruință până la ultima suflare, va fi mântuit. Tot Cerul, Maica voastră cerească, Sfinții Îngeri, împreună cu Biserica luptătoare, luptăm pentru umanitate.

Timpul a sosit, întoarcerea Fiului meu Sfânt este iminentă.

Acum vă binecuvântez cu harul perseverenței și al unei inimi curate, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Bravul luptător al lui Iisus.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/figyeld-a-vizet-dr-bryan-ardis-a-globalis-gyilkos-agenda-es-az-emberiseg-elleni-buncselekmenyekrol/?fbclid=IwAR0jDPUFZBYgh8XiJH0nbu1lJUbck7zHGnXx5BxlcopuMkD5RYjdmvs_IUY

https://uzenet.csapata.hu/cikkek/misztikus-beszelgetesek-74441/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu