joi, 20 ianuarie 2022

A SOSIT TIMPUL, A SOSIT ORA DECISIVĂ, ACUM TOTUL VA FI ÎN FLĂCĂRI PENTRU CĂ RĂZBOIUL VA ÎNCEPE LA SCARĂ MARE ODATĂ CU FUGA LUI BENEDICT AL XVI-LEA DE LA VATICAN... DE LA ROMA! - Carbonia, 26.05.2021, ora 16:45

A sosit Timpul, a sosit ora, acum totul va fi în flăcări pentru că războiul va începe la scară mare odată cu fuga lui Benedict al XVI-lea de la Vatican... de la Roma!

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh.

Pacea să fie în inimile voastre, copiii mei! Fiți un dar pentru Domnul, oferiți-vă pentru frații voștri, dați-vă viața pentru mântuirea lumii.

Această Omenire a căzut acum în mâinile Satanei, nu se poate ridica din nou pentru că iubește atât de mult păcatul, iubește atât de mult lucrurile acestei lumi încât L-a șters pe Dumnezeu din inima sa, Creatorul său nu mai există, există doar bani, ambiție, putere, plăcerea cărnii.

Copiii mei, copiii mei iubiți, nu vă temeți de nimic, continuați să vă faceți treaba, nu vă gândiți la viitorul vostru pe acest pământ, pentru că totul s-a terminat, mâine veţi fi în Casa lui Dumnezeu, unde Dumnezeu a pregătit deja un mare banchet pentru voi, un mare ospăț! O casă mare care să vă găzduiască pe toți împreună cu El.

Cerul sărbătorește sosirea unuia dintre copiii săi... mâine va sărbători sosirea altor fii.

Pregătiți-vă, pentru că acest lucru ar putea fi de la o zi la alta, de la o clipă la alta, nimeni nu știe cât timp veți trăi pe acest Pământ, doar Dumnezeu știe.

Fiecăruia dintre voi i s-a încredințat o misiune, fiecare cu propriile daruri, cu propriile capacități, acceptați, mergeți înainte și mulțumiți Cerului, mulțumiți-i mereu Dumnezeului vostru Creator. Îmbrățișați-mă în voi, dați-mi ascultare, copiii mei, acum voi veni să vă iau de mână pentru a vă conduce la provocarea finală.

A sosit timpul, ora este deja decisă, acum totul va fi aprins pentru că războiul va începe în forță odată cu fuga lui Benedict al XVI-lea de la Vatican... de la Roma!

Aici, în interiorul Vaticanului, va fi arborat steagul roșu, totul va fi dat peste cap și copiii mei vor fi nevoiți să fugă - cei care vor reuși să scape, ceilalți vor fi uciși de furia dușmanului.

Fiți uniți, copiii mei, iubiți-vă cu adevărat unii pe alții așa cum v-a iubit Dumnezeu... Isus și-a dat viața pentru mântuirea voastră, așa că faceți şi voi la fel pentru cei dragi vouă.

Voi nu vă grăbiți, copiii mei, numai Dumnezeu știe timpul, dar am ajuns la acel ceas, suntem în acea trecere, totul trebuie să se încheie acum pe acest pământ.

Vântul de răsărit suflă cu putere, războiul va începe și va fi dezastruos, dar copiii lui Dumnezeu vor fi deja în siguranță.

Luați Sfântul Rozariu în mâinile voastre, rămâneți în rugăciune constantă și permanentă, dedicați-l intențiilor mele, iar eu, ca Mamă a lui Isus și Mamă a voastră, voi folosi rugăciunile voastre acolo unde este mai mare nevoie de ele.

Iubiți-vă unii pe alții, copiii mei, nu vă luptaţi, această viață s-a terminat, ați coborât aici pentru o misiune, duceți această misiune până la capăt cu cea mai mare încredere în Dumnezeu, încredințați-vă Lui, nu vă uitați la dreapta sau la stânga, nu vă uitați înapoi, ci îndreptați privirea spre cer, unde în curând se va manifesta gloria lui Dumnezeu, manifestarea Crucii Luminoase. El vine să ia la Sine toți copiii Săi, vine să dea lumii o ultimă șansă să se pocăiască, după care va fi plâns și scrâșnit din dinți.

Însufleţiţi-vă, ridicați rozariul sus, puneţi-l în mâinile Mamei voastre cerești, Sfânta Fecioară, ea vă va da puterea și entuziasmul de a merge mai departe pentru a-l întâlni pe Fiul ei Isus.

Laudă şi mulţumire să fie în orice moment Preasfântului şi dumnezeiescului Sacrament.

Laudă şi mulţumire să fie în orice moment Preasfântului şi dumnezeiescului Sacrament.

Laudă şi mulţumire să fie în orice moment Preasfântului şi dumnezeiescului Sacrament.

Sărutaţi crucea Rozariului vostru, ... sărutaţi-L pe Iisus, oferiţi-I viața voastră, ... sărutați-L de 3 ori, ... însemnaţi-vă în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, amin.

Haideți să mergem înainte, copiii mei, lupta va fi grea, dar împreună vom obține victoria noastră! Dumnezeu a câștigat deja, Isus a câștigat deja. Maria Preasfânta este cu voi, așa că și voi veți câștiga această bătălie.

Haideți, sunt cu voi, îmi unesc mâinile cu ale voastre în acest sfânt Rozariu și vă conduc, aveți credință în mine, abandonați-vă în brațele mele, vă conduc la Fiul meu Isus.

https://www.facebook.com/hashtag/colledelbuonpastore

Un comentariu: