sâmbătă, 29 ianuarie 2022

DUMNEZEU INTERVINE, ...STRIGĂTUL LUI ESTE PENTRU DREPTATE! - Carbonia, 25 ianuarie 2022

DUMNEZEU TATĂL: Fiica Mea iubită, ascultă Cuvântul Meu și răspândește-l, timpul este scurt, totul se apropie de sfârșitul unui timp vechi, Era Nouă este pe cale să se deschidă, Dumnezeul vostru se grăbește să vă îmbrăţişeze în Sine.

Totul se va întâmpla brusc, ca prin minune, ușile timpului nou se vor deschide pentru toți cei care îl au pe Dumnezeu în inima lor!

Fiți atenți la semne, oamenilor, pregătiți-vă pentru întâlnirea cu Dumnezeul vostru iubitor, Intervenția Sa este aproape, cerul arată deja semnele manifestării Sale.

Dumnezeu așteaptă cu iubire răbdătoare "convertirea" celor care sunt departe de El, pentru a-i avea pe toți cu Sine în Împărăția Sa de iubire și bucurie infinită.

Copiii Mei, abandonați răul, îndreptaţi-vă spre Cer, Dumnezeul vostru arde de dorința de a vă lua la Sine: ... Binele  Său vă va îmbrățișa, vă va dărui Duhul Său cel Sfânt! ...totul va fi nou în voi, veți fi transfigurați ca niște copii ai lui Dumnezeu și veți deveni o parte din Totul Său.

Iubiții Mei, creaturile Mele, încă vă chem la Mine, nu vă pierdeți în întuneric. Diavolul vă seduce cu luminile lui false, vă amăgește cu jocurile lui murdare, ...nu cădeţi în capcana lui mortală, deschideţi ochii, priviţi în jurul vostru: ...VEDEŢI LUCRURI BUNE SAU VEDEŢI DISTRUGEREA ACESTUI PĂMÂNT?

Fiți atenți, copiii Mei! ...voi posedați darul Meu, sunteți copiii Mei, acum este urgent să discerneți. Eu, ca Tată, voi interveni pentru a vă oferi ajutorul Meu, dacă Îmi veți da un mic semn că vreți să vă întoarceți la Mine.

RĂZBOIUL ESTE ÎN LUME, TOTUL SE PRĂBUȘEȘTE DIN CAUZA UNEI PUTERI EFEMERE DE PE PĂMÂNT, ...OMUL S-A VÂNDUT LUI SATANA PENTRU O AMĂRÂTĂ BUCATĂ DE ARGINT!

Copiii Mei, tot ceea ce văd ochii voștri va fi măturat de vântul care va sufla cu putere și va trage totul cu el. Nimic nu va rămâne în picioare în această lume a diavolilor, a oamenilor posedați de Lucifer.

DUMNEZEU INTERVINE, ...STRIGĂTUL LUI ESTE PENTRU DREPTATE!

Pregătiți-vă, oamenilor, a sosit vremea... este ceasul răstignirii voastre, cea pe care v-ați pregătit-o voi înșivă cu păcatele voastre prin călcarea poruncilor, ...prin renegarea Dumnezeului vostru Creator.

Așa să fie! Cuvântul lui Dumnezeu!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6843062835735794&set=a.242597375782406

Un comentariu: