vineri, 14 ianuarie 2022

ITALIA MEA! PATRIA MEA!... CE DURERE SĂ TE VĂD PRĂBUȘINDU-TE... Carbonia, 09 ianuarie 2022

În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, vă binecuvântez, copiii Mei!

Aleșii Domnului vostru, PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU ÎNTÂLNIREA CU MINE, nu mai este timp de pierdut, răul avansează fără rezerve. Eu sunt la porțile Grădinii Mele și aștept să-Mi primesc copiii; îi voi face să se bucure de Binele Meu infinit și le voi da viața veșnică în bucuria eternă a iubirii.

Eu sunt Tată, Mamă, Frate și Prieten sincer, Eu sunt Pâinea voastră cea de toate zilele, în Mine și numai în Mine primiți viața.

Iubiții Mei, lumea este pradă nebuniei, promisiunea Mea o voi respecta: VOI SCUTURA PĂMÂNTUL CA PE O FAȚĂ DE MASĂ, CA SĂ NU RĂMÂNĂ NICI MĂCAR O FĂRÂMĂ DE RĂU. Atunci voi deschide ușile Noului Pământ împodobit pentru sărbătoare, îi voi primi pe mirenii Mei pentru a-i uni cu Mine. ...Eu, Dumnezeul etern al iubirii infinite! Eu, Tată! Eu, Mamă, Frate și Prieten sincer, voi merge alături de Noul Meu Popor în armonie de Iubire. Viața pentru copiii Iubirii va fi nouă, sub Mantia Mea îi voi adăposti și proteja de întunericul care vine de la satana.

Iată, Aurora Boreală se arată lumii, Maria va apărea în haina Ei de Femeie înveșmântată cu soare și va anunța sfârșitul unui timp vechi,  va vesti sosirea Mântuitorului! RĂMÂNEŢI ÎN RUGĂCIUNE CONSTANTĂ, bătălia a început, omul vechi va cădea, cel nou va îmbrăca haina regală pentru a se alătura Regelui său Iubire.

ITALIA MEA! PATRIA MEA!

...ce durere să te văd prăbușindu-te sub loviturile dușmanului infernal! Te-ai dezbrăcat de Mine, te-ai făcut slabă, l-ai lăsat pe Lucifer să te învăluie: nu ți-ai dat seama de pericolul care venea asupra ta pentru că orbirea te-a afectat. Ai crezut în înșelător, l-ai urmat la liturghia lui neagră, ai stat lângă el ca să-i dai putere, i-ai deschis ușile inimii tale, ale casei tale! Acum va fi plâns și scrâșnire de dinți.

Inima Mea Sfântă este în adâncă suferință, ... Îmi pierd copiii, ... nu s-au convertit, ... nu s-au întors la Mine, ... au continuat să secere răul în continuare; nu-și vor mai putea reveni pentru că otrava satanei a intrat în venele lor, a înlocuit seva vitală cu cea ucigătoare! Bieții Mei copii și nu mai sunteți ai Mei prin alegerea voastră liberă!

NU AȚI AVUT CREDINȚĂ ÎN MINE, V-AȚI TEMUT MAI MULT DE ADVERSARUL MEU, AȚI BATJOCORIT PE PROFEȚII MEI ȘI APELURILE MELE, M-AȚI COBORÂT LA UN NIVEL MAI JOS DECÂT SATANA....

Pretindeți acum ca Eu să intervin să vă ajut? ...Încă puțin și totul se va prăbuși, tronul adversarului va cădea și sub dărâmăturile templului său vor fi toți blestemații.

Am vrut să-l salvez pe om, avertizându-l de pericole, punându-l în fața unor situații dureroase, dar ochiul lui nu a putut vedea mai departe, inima lui era deja închisă pentru Mine. Adio!

Voi zdruncina toată mânia Mea! Fiți pregătiți, cu șoldurile încinse, cu încălțările în picioare și cu toiagul în mână. Amin.

https://www.facebook.com/photo?fbid=6719543384754407&set=a.242597375782406

Un comentariu: