duminică, 16 ianuarie 2022

ITALIA SUPĂRATĂ, FLĂMÂNDĂ, SĂRACĂ, SUFERIND ÎNCHISOARE ȘI INVAZIE 8 februarie 2017 - Mesaj transmis vizionarului Crinul Sfântului Chip

"Copiii Mei, nu vă îndepărtaţi de Mine căci Eu nu voi putea să vă ofer protecția de care veți avea nevoie.

Succesiunea evenimentelor ar trebui să-i facă pe oameni să înțeleagă momentul dificil al istoriei umane.

Totul se află în evoluție și agitație, în timp ce un mic procent de inimi umile răspunde la apelurile lansate, rugându-se și oferind penitențe și renunțări.

O, copiii Mei, dacă ați putea vedea ce vor suferi pământurile voastre iubite! Ați plânge oferind tot ceea ce ați putea, aşa fel încât copiii voștri să nu vadă și să nu experimenteze catastrofele ecologice și consecințele dureroase:

- O Italie divizată în teritoriul său.

- O Italie abandonată de restul națiunilor.

- O Italie distrusă și flămândă, săracă și redusă la cerșit căldură, hrană și apă.

Ca și cum acest lucru nu ar fi de ajuns, va suferi captivitate și invazie. Liderii aflați la putere vor fi neputincioși.

Vor îngenunchea neputincioși în fața destinului amar pentru că nu vor avea apărare.

Numai voi, copiii Mei iubiți, veți fi capabili să asigurați protecție și să creșteți apărarea, înainte ca pașii dușmanilor din Est să se îndrepte spre voi. Programul de invazie este deja în curs de desfășurare; a fost planificat de ceva timp cu colaborarea celor care trăiesc în minciună și ipocrizie. Vedeți cum intențiile lor sunt evidente, iar urâciunea se instalează și se răspândește ca un foc de paie.

Este adevărat că rugăciunea copiilor Mei a trezit multe inimi din somnul lor, dar vor fi ei suficient de puternici, înainte de trimiterea actului de milostivire, pentru a suporta greutatea adevărului, pentru a lupta şi a-l apăra?

Sămânța cade, dar adesea nu încolţeşte.

Omul se străduiește să menţină adevărul în faptele lor.

Omul nu este puternic și nu suportă greutatea zdrobitoare a societății rele în care se întoarce în curând ca să se adapteze.

Iată de ce a sosit timpul întâlnirii cu Fiul Meu, pentru ca omul să nu se mai piardă și să dobândească o nouă forță a spiritului, pentru ca el să cunoască Adevărul și adevărata sa Origine, fără să o mai disprețuiască, ci dându-i valoarea pe care o merită.

Eu tresalt de bucurie ca Tată, pentru că am un Dar special pregătit pentru toți cei care încă nu M-au cunoscut și pe care doresc să îi îmbrățișez părinteşte.

Bucurați-vă, copiii Mei, și așteptați cu bucurie ceea ce a fost promis.

Deși s-ar putea să vă aflați în suferință și necaz, veți ști că este nevoie de o purificare corectă pentru a câștiga recompensa, iar acest lucru vă va da o putere mai mare și o rezistență mai bună pentru cataclismele și flagelurile care au început.

LUAȚI AMINTE LA APELURILE VENITE DIN TOATE COLȚURILE PĂMÂNTULUI. Veți vedea că fiecare profeţie se va împlini. Nu vă este dat să știți nici ziua, nici ceasul.

Să știți, totuși, că între Dumnezeu Tatăl și copiii Săi există o colaborare și o armonie puternică.

Pentru ca voi să înțelegeți mai bine: încă îi aștept pe cei care au pășit încet pe calea Adevărului.

Acesta este motivul pentru care cronologia nu este cunoscută de om, ci se află sub conducerea lui Dumnezeu.

Acceptați și nu-l ispitiți pe Domnul vostru; păstrați-vă credința.

Nu ezitați, ci găsiți în voi înșivă puterea de a vă încrede în Planurile Tatălui și, în cele din urmă, veți avea răspunsurile așteptate.

Nu vă temeți, ci fiți puternici în credință și veți deveni purtători de speranță acolo unde aceasta pare pierdută.

Vă iubesc și aștept momentul Întâlnirii cu voi, îndemnându-vă să vă pregătiți cu demnitate pentru a primi Bucuria așteptată.

Dumnezeu Tatăl, Dreptatea și Mila să vă binecuvânteze.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6725291534179592&set=a.242597375782406

Un comentariu: