joi, 13 ianuarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX - SÂMBĂTĂ, 8 IANUARIE 2022

America a devenit desfrânata lumii – REPOSTAT LUNI, 23 MAI 2011

"Mă uitam la o știre video online care arăta devastarea din Joplin, MO, în urma tornadelor de ieri. Dintr-o dată, un val de durere mi-a lovit spiritul, iar Domnul a vorbit și a spus: "America nu a văzut încă nimic".

America nu înțelege ce înseamnă să fie sub mâna Mea puternică de judecată. Pentru atât de mult timp ea s-a scăldat în puterea și în gloria ei, când inițial a fost creată pentru a se închina Mie. Ea s-a abătut de la căile și cuvintele Mele și a devenit desfrânata lumii, răspândind răutatea ei altor națiuni, împărtășind păcatele ei în mod deschis și cu mândrie. Acum voi distruge mândria ei. Îi voi arunca frumusețea la pământ și o voi călca în picioare. Atunci ea nu va mai avea niciun motiv de mândrie. Și-a întors fața de la orașul Meu sfânt, Ierusalim, și a întors spatele iubitului Meu Israel. Eu îi voi întoarce acum spatele. America va plăti pentru trădarea ei, pentru mândria ei, pentru răutatea ei. Păcatele ei au ajuns în fața Mea și paharul ei de păcate este plin. Mânia Mea dreaptă față de păcatele ei, de urâciunile ei, desfrânarea ei, va fi răzbunată.

Pregătiți-vă, poporul Meu, pregătiți-vă să vedeți ce voi face cu această țară cândva măreață, căci timpul judecății ei se apropie cu fiecare clipă. Pregătiți-vă să vedeți această mare țară distrusă, căci nu voi lăsa nicio putere în ea când voi termina. Ea nu va mai ține capul sus și nu va mai stăpâni puterea ei asupra altor națiuni când voi termina de judecat, ci va cerși ajutor de la ele. Îi voi lăsa poporul ei cerșind pe străzi și copiii lor bolnavi.

Ea nu mai este chemată după Numele Meu".

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2164056893735568/

Un comentariu: