duminică, 9 ianuarie 2022

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX MARȚI, 4 IANUARIE 2022 - Pregătiți să munciți

 "Poporul Meu se concentrează asupra unor lucruri greșite.

Eu vă chem la seceriș, poporul Meu. Secerișul este copt, de ce zăboviți? Nu știți că sufletele pier în timp ce voi zăboviți?

Îl chem pe poporul Meu să lucreze pentru suflete și ei se roagă să-i binecuvântez.

Nu vă dați seama că EU vă voi binecuvânta doar dacă veți face lucrarea Împărăției Mele? Vă voi binecuvânta atât de abundent încât vă veți întoarce de la o binecuvântare și veți găsi alte trei așteptând. Oriunde vă veți uita vor fi binecuvântări.

Mulți dintre copiii Mei sunt dispuși să dea puțin, dar așteaptă mult.

Copii, este puțin timp pentru recoltă. Trebuie să lucrați cât este ziuă. Cei care răspund la chemarea Mea de a lucra în acest timp și care sunt sârguincioși, nu vor duce lipsă de niciun lucru bun. Într-adevăr, ei nici măcar nu vor putea primi toate binecuvântările numeroase care vor veni la ei.

Voi Îmi cereți împlinirea. Eu vă ofer împlinirea. Voi Îmi cereți abundență. Eu vă ofer o abundență atât de mare încât nici măcar nu o puteți cuprinde pe toată. Îmi cereți fericire, Eu vă ofer bucurie constantă.

Dar nu puteți să vă păstrați delăsarea și tăcerea și să aveți și toate aceste lucruri.

Cei care vor fi binecuvântați în acest fel, în acest timp, trebuie să fie dispuși să se ridice și să se facă auziți, să onoreze Sfântul Meu Nume în acest timp, indiferent de prețul final, pentru a primi tot ceea ce am pentru ei.

Trebuie să fiți dispuși să riscați totul pentru a Mă glorifica. Și totuși, atât de mulți dintre cei care se numesc pe ei înșiși după Numele Meu, au luat Numele Meu în zadar."

https://www.facebook.com/404168139724461/photos/a.404176143056994/2160949937379597/

Un comentariu: