miercuri, 5 ianuarie 2022

"... INTRAȚI ÎN CHIVOTUL LEGĂMÂNTULUI, AL PĂCII, AL IUBIRII ȘI AL FRATERNITĂȚII, DOAR AȘA PUTEȚI DEPĂȘI FURTUNA CARE SE APROPIE - Trevignano Romano, 1 Ianuarie 2022

Mesajul lui Isus la 2:00

Fiica și sora Mea, mulțumesc pentru că m-ai primit în inima ta.

Fiica Mea, în aceste vremuri ați văzut disperare, moarte și calomnii peste tot în jurul vostru; poate ați crezut că ați fost abandonați de Mine? Sunteți mereu gata să vă plângeți, dar Eu v-am consolat de multe ori și nu ați observat niciodată acest lucru; și nu numai ca v-am dat învățături importante, dar nici nu le-ați luat în seamă.

Copiii și frații Mei, Dumnezeu vă așteaptă cu dragoste și bucurie, v-am împărțit pentru a vă ajuta să reflectați, v-am testat în fiecare sfântă zi și nu întotdeauna ați reflectat. Câtă pace și câtă bucurie aș vrea să dau acestor inimi adesea împietrite!

Aș vrea să reflectați: de câte ori v-am cerut mâinile pentru a vă conduce spre ape liniștite, voi în schimb ați preferat furtuna, crezând că sunteți capabili să rezolvați totul fără ajutorul Meu, dar nu uitați că numai Eu sunt Calea, Adevărul și Viața și numai Eu vă pot ajuta, dacă doar v-ați fi încredințat cu adevărat Mie.

Numai Eu sunt singurul, cel care vă poate ține de mână atunci când îmi cereți ajutorul din toată inima și tot Eu sunt cel care vă poate oferi consolarea pe care o meritați atunci când vă simțiți singuri.

Copiii Mei, timpul Meu este aproape, intrați în Arca Alianței, a păcii, al iubirii și al fraternității, doar așa veți putea depăși furtuna care se apropie.

V-am învățat atât de multe lucruri în acest timp și poate că dacă îmi recitiți cuvintele cu calm veți putea înțelege voința Mea, vreau să vă văd pe toți intrând în Împărăția Mea.

Acum vă binecuvântez în numele Preasfintei Treimi, fiți întotdeauna gata să luptați împreună cu Mine, cu Îngerii Mei, cu Arhanghelii Mei și cu Preasfânta Mea Mamă și vom reuși să învingem răul absolut și să deschidem ușile binelui infinit.

Dragul vostru Isus.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=6678100002232079&set=a.242597375782406

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu